Haus Laboratories

Beauty kolekcija Lady Gage službeno je puštena u prodaju! Ovo su proizvodi koje želimo

Make-up je samo jedan način na koji možemo izraziti svoju individualnost, a Gaga je lansiranjem svoje kolekcije željela poručiti upravo to - da budemo svoji i da se izražavamo kako želimo. Godinama je imala ideju u glavi, a onda ju je pretočila u konkretnu, opipljivu stvar i tako je nastao beauty brend Haus Laboratories. Osim na službenim stranicama brenda, njezina će se kolekcija prodavati i na Amazonu.

Nakon mjeseci iščekivanja, Lady Gaga je napokon pustila u prodaju svoju kozmetičku liniju Haus Laboratories. Ova ekscentrična glazbenica inspiraciju je, kao i za sav svoj rad, pronašla upravo u sebi te je kroz make-up i neobičan stajling željela izraziti ono što stvarno jest.

"Kada sam bila mlada, nikada se nisam osjećala lijepom. I dok sam se trudila pronaći osjećaj unutarnje i vanjske ljepote, otkrila sam moć šminke. Gledala sam svoju majku kako svakoga jutra nanosi šminku i željela sam biti hrabra poput nje. Tada sam izmislila Lady Gagu - superheroja kojeg sam našla u sebi i koji sam željela postati", rekla je Gaga prilikom najave svoje linije kozmetike.

Haus Labs Instagram

Haus Laboratories linija godinama se "kuhala" u njezinoj glavi, a za početak uključuje tuš za oči s preciznim aplikatorom, tekuća sjenila u šest nijansi koja se na kapcima pretvaraju u prah i ne "bježe" s njih, sjajila i olovke za usne u šest nijansi, naljepnice za kapke te tri seta sa sjajilom, sjenilom i olovkom za usne.

Gaga je prije par mjeseci istaknula da su svi proizvodi bogato pigmentirani i izdržat će i nemoguće uvjete, a posebno je nahvalila olovku za usne koja bi trebala savršeno nadopuniti Le Riot sjajilo za usne. "Nikada nisam mogla pronaći savršenu olovku za usne. Ili 'krvare' ili su presuhe. S ovom formulom mogu lijepo naglasiti usne, a olovka traje cijeli dan. Finiš joj je polu-mat i jako je pigmentirana. Zovemo je RIP olovkom jer je 'smrtno dobra'", objasnila je Gaga, dodavši da njezine olovke možete koristiti i kao rumenilo ili sjenilo.

Cijene proizvoda kreću se od oko 140 kuna za sjajilo do oko 390 za set (sjajilo, sjenilo i olovka za usne), a možete ih nabaviti na službenoj stranici ili Amazonu.

Haus Labs tekući tuš za oči, 147,94 kune

Haus Labs naljepnica u obliku maske, 199,72 kune

Haus Labs Le Riot sjajilo za usne, 140,54 kune

Haus Labs Glam Attack tekuće sjenilo, 155,34 kune

Haus Labs House of Goddess set, 384,65 kuna