Haus Laboratories

Beauty kolekcija Lady Gage službeno je puštena u prodaju! Ovo su proizvodi koje želimo

Make-up je samo jedan način na koji možemo izraziti svoju individualnost, a Gaga je lansiranjem svoje kolekcije željela poručiti upravo to - da budemo svoji i da se izražavamo kako želimo. Godinama je imala ideju u glavi, a onda ju je pretočila u konkretnu, opipljivu stvar i tako je nastao beauty brend Haus Laboratories. Osim na službenim stranicama brenda, njezina će se kolekcija prodavati i na Amazonu.

Nakon mjeseci iščekivanja, Lady Gaga je napokon pustila u prodaju svoju kozmetičku liniju Haus Laboratories. Ova ekscentrična glazbenica inspiraciju je, kao i za sav svoj rad, pronašla upravo u sebi te je kroz make-up i neobičan stajling željela izraziti ono što stvarno jest.

"Kada sam bila mlada, nikada se nisam osjećala lijepom. I dok sam se trudila pronaći osjećaj unutarnje i vanjske ljepote, otkrila sam moć šminke. Gledala sam svoju majku kako svakoga jutra nanosi šminku i željela sam biti hrabra poput nje. Tada sam izmislila Lady Gagu - superheroja kojeg sam našla u sebi i koji sam željela postati", rekla je Gaga prilikom najave svoje linije kozmetike.

Haus Labs Instagram

Haus Laboratories linija godinama se "kuhala" u njezinoj glavi, a za početak uključuje tuš za oči s preciznim aplikatorom, tekuća sjenila u šest nijansi koja se na kapcima pretvaraju u prah i ne "bježe" s njih, sjajila i olovke za usne u šest nijansi, naljepnice za kapke te tri seta sa sjajilom, sjenilom i olovkom za usne.

Gaga je prije par mjeseci istaknula da su svi proizvodi bogato pigmentirani i izdržat će i nemoguće uvjete, a posebno je nahvalila olovku za usne koja bi trebala savršeno nadopuniti Le Riot sjajilo za usne. "Nikada nisam mogla pronaći savršenu olovku za usne. Ili 'krvare' ili su presuhe. S ovom formulom mogu lijepo naglasiti usne, a olovka traje cijeli dan. Finiš joj je polu-mat i jako je pigmentirana. Zovemo je RIP olovkom jer je 'smrtno dobra'", objasnila je Gaga, dodavši da njezine olovke možete koristiti i kao rumenilo ili sjenilo.

Cijene proizvoda kreću se od oko 140 kuna za sjajilo do oko 390 za set (sjajilo, sjenilo i olovka za usne), a možete ih nabaviti na službenoj stranici ili Amazonu.

Haus Labs tekući tuš za oči, 147,94 kune

Haus Labs naljepnica u obliku maske, 199,72 kune

Haus Labs Le Riot sjajilo za usne, 140,54 kune

Haus Labs Glam Attack tekuće sjenilo, 155,34 kune

Haus Labs House of Goddess set, 384,65 kuna

Linker
19. travanj 2024 20:54