Press foto
Smashbox

Beauty proizvod za kojim luduju blogerice napokon stigao i u Hrvatsku

Ovaj američki brend pokrenuli su praunuci Max Factora, nakon što su na fotografskim snimanjima shvatili da je svijet spreman za nove make up teksture.

Žene koje su pretraživale beauty blogove i portale u potrazi za najboljim primerom, dobro poznaju brend "Smashbox".

Njihov prozirni primer guste gel strukture pod nazivom "Photo Finish", koji u samo nekoliko sekundi zaglađuje lice, vizualno uklanja proširene pore i bore te priprema lice za puder koji će trajati još dulje, apsolutni je hit u svijetu ljepote.

"Photo Finish", koji je ujedno i prvi proizvod koji je ova američka tvrtka proizvela, i dan danas je najprodavaniji proizvod Smashboxa, a mjesto je našao na vrhu brojnih lista najboljih primera te u beauty prilozima slavnih ženskih časopisa koji ga opisuju superlativima.

Jednostavan, ali djelotvoran proizvod toliko je popularan da je u kratkom roku dobio niz 'sestrinskih proizvoda' pa Smashbox danas prodaje primere sa zaštitnim faktorom, primer u ulju, primer koji ujednačava ten, primer koji uklanja crvenilo te brojne druge zanimljive teksture.

Obožavateljice tvrtke Smashbox koje su njihove proizvode do sada naručivale putem interneta, mogu odahnuti jer je ovaj brend napokon stigao i u Hrvatsku, a cijela kolekcija kupiti se može u Mulleru na trgu bana Josipa Jelačića.

Press foto
Predstavljanje brenda "Smashbox" u Hrvatskoj

Smashbox su 1996. godine osnovali braća Davis i Dean Factor koji se šale da im je šminka u krvi. Naime, njihov je pradjed legendarni Max Factor pa ne čudi što su se i oni odvažili na poslovnu avanturu vezanu za make up.

Ideja je nastala u njihovom foto studiju, u kojem su svakodnevno radili s modelima te primijetili da se zbog stalnog razvoja tehnologije kamera, teška studijska šminka na fotografijama sve više vidi i ističe ono što se zapravo htjelo prikriti.

Instagram

Studijska snimanja zahtijevaju i dugotrajan make up koji će izdržati sve uvjete, a opet izgledati prirodno pa proizvodi brenda Smashbox moraju imati upravo te dvije karakteristike: na licu djelovati lagano i svježe te osigurati dugotrajan učinak.

Uz primere, brend Smashbox nudi ruževe, olovke za usne, maskare, pudere i tuševe za oči, i sve ostale proizvode potrebne za savršen make up, a izuzetno su popularne i palete sjenila u raznim kombinacijama boja. i palete za konturiranje.

U Hrvatskoj se ruževi prodaju po cijeni od 199 kuna, paleta za konturiranje koštat će vas 389 kuna, lagani puder za svjež i mat izgled "Camera BB Ready" 333 kune, paleta 457 kuna, a slavni primer "Photo Finish" 289 kuna.

Linker
20. travanj 2024 07:44