The Body Shop Instagram
Vrlo ubrzo

Beauty vijest dana: Britanski The Body Shop napokon dolazi u Hrvatsku!

Ljubiteljice poznatog britanskog brenda, čije smo proizvode kupovali online ili u Sloveniji i Austriji, razveselit će vijest da se u Hrvatskoj uskoro otvara prva The Body Shop trgovina i to u Arenu Centru.

Ako ste se ovih dana zatekli u Areni Centru u Zagrebu, mogli ste vidjeti da se tamo uređuje i priprema prva The Body Shop trgovina u Hrvatskoj.Na ovu sretnu vijest jako smo dugo čekali, što znači da više nećemo morati potezati do Slovenije ili Austrije kako bismo se počastile s nekim od njihovih kultnih proizvoda. Nama najbliža trgovina, ona u Ljubljani, otvorila se u lipnju prošle godine.

The Body Shop Instagram

The Body Shop brend osnovala je Anita Roddick davne 1976. u Brightonu u Velikoj Britaniji, a danas nudi više od 1000 proizvoda koji su svi cruelty free, odnosno nisu testirani na životinjama. Osim toga, zalažu se za globalni prestanak testirana na životinjama i pronalaženje alternativnih načina za ispitivanje kozmetike prije nego izađe na police, a u Velikoj Britaniji su nedavno uveli recikliranje njihove ambalaže u zamjenu za vaučer od 5 funti.

The Body Shop Instagram

Iako su najpoznatiji po bogatim maslacima za tijelo, u The Body Shop asortimanu mogu se naći i gelovi za tuširanje, kreme za ruke, losioni za tijelo, proizvodi za njegu lica pa čak i dekorativna kozmetika. Iako se još ne zna službeni datum otvorenja trgovine u Areni, ne sumnjamo da ćemo vrlo skoro uživati u The Body Shop proizvodima.

Linker
15. travanj 2024 12:54