Getty Images/iStockphoto
IZ SRCA PRIRODE

Donosimo vam najbolje poklone za uljepšavanje koji će oduševiti i nju i njega

Stiglo je vrijeme kada su ulice okićene, mame nas mirisi slastica i kuhanog vina, ali i vrijeme kada tražimo poklone za naše najdraže kojima ćemo im uljepšati blagdanske dane.

Dani kada se više posvećujemo obitelji i prijateljima, a ujedno ih želimo razveseliti poklonima koji će im biti funkcionalni i srcu dragi. Upravo takve komade pripremio je L'Erbolario sa svojim proizvodima za uljepšavanje i s više od 400 proizvoda nudi najljepše mirisne darove za sve!

Savršen dar za njega

Iako je kupovina muškarcima uvijek malo problematična, uz L'Erbolario više nema problema u nalaženju idealnog dara za muškarce u vašem okruženju. Ako želite savršen poklon za vašeg muškarca, predstavljamo vam Accordo di Ebano, novu mušku liniju osmišljenu za suvremene muškarce, šarmantne, s daškom misterije i elegancije.

Ebanovina, kompaktno i gotovo crno drvo, dugo je bilo cijenjeno zbog svoje tajanstvene privlačnosti i dragocjenosti. Tajanstvena privlačnost ebanovine krije se upravo u ovom živahnom i neodoljivom novom parfemu za muškarce.

Osim parfema, linija nudi čarobne mirise šampona za tuširanje, pjene za brijanje i losionu nakon brijanja s ekstraktom ebanovine te deo losion s ekstraktom ebanovine, na koji se svaki muškarac može osloniti u svakodnevnim izazovima, ali i sapunu s ekstraktom ebanovine.

Pronađite i elegantne kozmetičke setove koji sadrže dva proizvoda iz linije Accordo di Ebano. Koju god od tri mirisne kombinacije odaberete kao poklon u nadolazećim blagdanima, nećete pogriješiti!

Savršen dar za nju

U potrazi ste za elegantnim i decentnim poklonom za prijateljicu, mamu, tetu, sestru ili sebe? Traganju je kraj uz ljepotu dostojanstvene, elegantne dalije sadržanu u Shades of Dalia parfemu s cvjetnim i ženstvenim notama.

Osim parfema, isprobajte gel za tuširanje s ekstraktom dalije, parfumiranu kremu za tijelo s ekstraktom dalije koja kombinira ulja i maslace s hidratantnim i hranjivim djelovanjem. Mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu s ekstraktom dalije, mirisni sapun s ekstraktom dalije, te deo losion s ekstraktom dalije umirit će kožu. Set za ruke i usne uvijek se može nositi u torbi, a mirisna čestitka u obliku cvijeta dalije, idealna je za miris ormara, ladica ili unutrašnjosti automobila.

Kozmetički setovi iz linije Dalia u obliku cvjetne torbe su i lijepi i praktični, idealni kao poklon, ali i vrlo korisni za putovanja. Iz ponude možete odabrati kozmetički set List, Latica i Vjenčić.

L'Erbolario je pripremio posebnu poslasticu iz linije s hijaluronskom kiselinom - profinjeni set za njegovane ruke i usne koji hidratizira kožu i sprječava njeno ubrzano starenje.

Trostruka molekularna težina hijaluronske kiseline ima hidratacijsko i obnavljajuće djelovanje, stoga krema za ruke štiti od vanjskih utjecaja. Dodajte tome još par dragocjenih sastojaka poput jojobe, Shea i Sal maslaca, koža ruku postaje nježnija, svježa i mladolikog izgleda!

Multiaktivni tretman za usne s hijaluronskom kiselinom i uljem jojobe najbolji je prijatelj svake žene. Štiti usne i nježno područje oko njih čini elastičnim, tonizira, jednom riječju zaštićenim.

Stoga, ne čekajte više ni tren i krenite u nabavu savršenih božićnih poklona već sada!

Linker
20. travanj 2024 04:20