PRVI BEAUTY UGOVOR

Gwen Stefani postala zaštitno lice američkog beauty brenda

Instagram
Prije nego je postala pjevačica grupe No Doubt i jedna od omiljenih zvijezda, Gwen Stefani radila je u trgovačkom centru kao vizažistica, a svoju je ljubav prema make-upu zadržala sve do danas.

Uvijek se šminkala sama, a zahvaljujući tamnocrvenom ružu koji joj je poklonila baka stvorila je svoj prepoznatljiv look – crvene usne i cat eye u kombinaciji s platinasto plavom kosom. Iako je godinama bila poznata upravo po tome da na usnama uvijek nosi vatrenu boju, u posljednje vrijeme počela je eksperimentirati s nude nijansama i nenametljivom šminkom. Zbog svega toga Gwen Stefani napokon je potpisala svoj prvi beauty ugovor. Kozmetička kuća Revlon angažirala ju je kao novu ambasadoricu te se slavna pjevačica pridružila ostalim damama koje su zaštitno lice američkog brenda – pjevačici Ciari te glumicama Halle Berry i Oliviji Wilde.

Otkrivena je prva kampanja koju je Revlon snimio u suradnji s njom, ali još nije poznato hoćemo li dobiti Revlonovu verziju njezinog klasičnog crvenog ruža – sudeći po viđenome, mogli bi.