NOVE MIRISNE NOTE

I muškarci uživaju u L’Occitaneovom kraljevstvu

L’Occitane je odavno impresioniran cedratom kojem se još od antičkog doba pripisuju ljekovita svojstva. Baš zbog njegovih izrazito velikih dobrobiti L’Occitane je svima odlučio predstaviti njegove izuzetne esencije dobivene destilacijom. Imajući to na umu, L’Occitane je kreirao nove formule za njegu kože koje u srcu nose cedrat kako bi u njegovom blagotvornom djelovanju uživali i muškarci.

Cedrat s Korzike bio je u 19. st. najprodavaniji u svijetu, no zbog svog gorkog okusa gotovo je nestao. Danas se uzgaja na Korzici samo na nekoliko hektara i postao je vrlo rijedak i dragocjen sastojak.

Zelene, citrusne, razigrane i iskričave mirisne note otkrivaju val istinske svježine u novom Eau de Toilette Cedrat, (100 ml). Ubrzo se razotkrivaju zagasite drvenaste note koje razotkrivaju profinjenost. Citrusna svježina cedrata podsjeća na miris limuna i bergamota, a ima osvježavajući i revitalizirajući učinak. Ovaj miris osjeća se već u gornjim osvježavajućim notama, a uz njega dolaze i dva pripadajuća proizvoda.

Gel za tuširanje (250 ml) koji čisti kožu i kosu u samo jednom koraku, a čiji je osvježavajući miris nastao harmoničnim spojem iskričavih i zagasitih drvenastih nota. Sadrži ekstrakt ekološki dobivenog cedrata s Korzike s revitalizirajućim djelovanjem, osvježava kožu i kosu i čini ih blistavima i podatnima. Novost na tržištu je pročišćavajući šampon (250 ml) obogaćen revitalizirajućim ekstraktom ekološki dobivenog cedrata s Korzike i pročišćavajućim eteričnim uljem ružmarina, pomaže vratiti ravnotežu vlasištu. Kosa je meka, sjajna, lako se raščešljava i obavijena osvježavajućim muškim mirisom.

Brijanje može oštetiti kožu, stoga muškarci trebaju odgovarajuće inovativne proizvode koji će imati energizirajući, hidratizirajući i obnavljajući učinak dok u isto vrijeme njihova koža treba disati. U tome će im pomoći nova revitalizirajuća vodica nakon brijanja (150 ml) obogaćena ekstraktom ekološki dobivenog cedrata s Korzike, hidratizirajućim biljnim glicerinom i provitaminom B5. U jednom jednostavnom koraku pomaže: 1. revitalizirati, hidratizirati i zaštititi kožu od štetnih utjecaja iz okoline 2. neutralizirati višak sebuma i matirati kožu 3. smanjiti osjećaj zategnutosti i iritacije kože nakon brijanja. Osvježavajuća i prozračna formula se brzo suši i ne ostavlja masni trag na koži. Kožu parfumira iskričavim i suptilnim drvenastim notama cedrata.

Za završni dodir nakon brijanja tu je gel za potpunu njegu lica Cedrat (50ml). Ekstrakt iz organskog cedrata djeluje kao snažan stimulans koji stanicama kože daje energiju. Ovaj revitalizirajući učinak još je intenzivniji zahvaljujući aktivnim sastojcima s visokom koncentracijom minerala i iznimnim osvježavajućim svojstvima. Koža je svakodnevno: revitalizirana i osvježena. Njena tekstura je poboljšana, a izgleda čisto i blistavo. Muškarci naprosto obožavaju ovaj njegujući gel!

Linker
18. travanj 2024 17:49