Getty Images
Kako izgledati poput nje

Kate Moss otkrila tajne dobrog izgleda - od nje se isplati učiti!

Što se nalazi na njezinom meniju, kako vježba i skida li šminku prije spavanja otkrila je u beauty intervjuu za online izdanje britanskog magazina The Guardian.

Bivši supermodel Kate Moss (43) tijekom 25-godišnje karijere nikad nije pohodila teretanu niti je pazila što jede, a ipak je bila na vrhu. Danas shvaća kako je imala sreću i odlične gene te je svoje navike s godinama promijenila, pa je čak počela vježbati i hraniti se zdravo. "Trudim se jesti zdravo. Radim odlične doručke - jela s jajima su moj forte. Stvarno uživam u hrani, pravoj domaćoj hrani, no trudim se jesti zdravije nego prije. Mislim da s godinama moraš početi paziti na to. Kad sam bila mlada nisam morala voditi brigu o tome. Ni što jedem, ni o zdravim navikama općenito. Primijetila sam da mi se koža proljepšala otkad više pazim na prehranu - jedem salate i zdravu hranu - recimo, prije nikad nisam jela salate. A sad si čak radim i zdrave sokove!" otkrila je okorjela partijanerica.

LONDON, ENGLAND - APRIL 13:  Kate Moss poses in the press room at the Laurence Olivier Awards at The Royal Opera House on April 13, 2014 in London, England.  (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Getty Images

Pred ogledalom ne voli provoditi puno vremena - bitno joj je da je njega lica brza i efektivna. Njezina je beauty rutina jednostavna, ne koristi hrpu različitih krema već se drži jednog do dva proizvoda i više ne ide u krevet s make-upom. "Znala sam zaspati sa šminkom, ali ne mogu reći da mi je to bila navika, niti mi je sad. To se uvijek primijeti idući dan. Nije to dobar look." kaže bivša manekenka. Svoje noći više ne provodi tulumareći već s maskom "plahticom" na licu pred televizorom. "Očistim lice, stavim serum i kremu i to je to! Nekad stavim predivne sheet maske na lice dok gledam TV. Baš kao dobra djevojka, u krevetu, s maskom na licu!" šali se Britanka. Kad je preparativna kozmetika u pitanju, koristi mali broj proizvoda, no kad je riječi o dekorativnim proizvodima ima ih hrpu i - voli se igrati. "Volim tamnu šminku na očima, ma svu šminku zapravo. Meni je to kao odijevanje. Strast u kojoj uživam".

LONDON, ENGLAND - APRIL 29:  Kate Moss attends a photocall to launch the Kate Moss For TopShop collection at TopShop on April 29, 2014 in London, England.  (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Getty Images

Briga za tijelo ono je na čemu je najviše počela raditi, a za vježbanje se zagrijala tek kad je krenula redovito posjećivati teretanu. "Prošlih tjedana sam svaki dan vježbala po sat vremena i već je to bilo dovoljno da primijetim razliku na svom tijelu, a nikad to prije nisam radila. Uvijek sam si mislila - ovo je agonija, nikad se više ne vraćam u teretanu, ovo je čisto mučenje. Ali ovog sam puta nekako pregurala tu fazu. I izgubila sam par centimetara u struku u desetak dana. Pa sad zbilja uživam u tjelovježbi." otkrila je najpoznatija britanska ljepotica.

Linker
24. travanj 2024 23:20