Getty
Potpuno prirodna

Kći Micka Jaggera pokreće kozmetičku liniju koju će obožavati svi koji se bore s jednim problemom

U posljednjih nekoliko godina na tržištu samo niču kozmetičke linije slavnih dama. Rihanni, Ariani Grande te zvijezdi "Stranger Thingsa" Millie Bobby Brown, pridružit će se i kći poznatog frontmana Rolling Stonesa, Georgia May Jagger i to iz puke nužnosti.

Georgia May Jagger (27), kći rock zvijezde Micka Jaggera, već je niza godina uspješna manekenka i dizajnerica, a sada je otkrila još jednu strast. Kako ima izrazito osjetljivu kožu, odlučila je pokrenuti vlastitu beauty liniju jer među raznim proizvodima drugih brendova nije mogla pronaći ono što joj odgovara. "Imam problema s ekcemom zato sam osjetila dužnost napraviti nešto svoje. Također, nosim puno make-upa pa mi koža pati i zbog toga", otkrila je za The Hollywood Reporter.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - AUGUST 28: Georgia May Jagger attends Pandora Street Of Loves on August 28, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Andrew Toth/Getty Images for Pandora)
Getty Images for Pandora

Kći frontmana Rolling Stonesa i modela Jerry Hall obećala je da će njezina kozmetika sadržavati prirodne, organske sastojke i prodavat će se u ambalaži napravljenoj od recikliranog materijala. "Među proizvodima nalazit će se jedan koji možemo nazvati beauty herojem i pomoći će svima koji imaju suhu kožu", dodala je.

Georgiji vođenje vlastitog biznisa neće biti komplicirano jer je sve naučila kao suvlasnica frizerskog salona Bleach London u Velikoj Britaniji te neprestano pronalazi načine kako djelovati na ekološko prihvatljiv način. "Nadam se da će naš planet biti tu još jako dugo i to ne samo zbog nas. Postajemo "ugljično neutralni". Smatramo da kao brend moramo biti ekološki osviješteni pa smo u našem salonu uveli mogućnost punjenja vlastite ambalaže", otkrila je manekenka.

Linker
19. travanj 2024 23:55