Kylie Skin
Beauty vijest dana

Kozmetika Kylie Jenner stiže u Hrvatsku: Izabrali smo tri stvari koje želimo isprobati

Kozmetiku za njegu kože Kylie Jenner sada više nećete morati naručivati online, već ćete je moći uživo isporbati prije kupnje.

Linija za njegu kože jedne od najutjecajnijih žena u showbizzu i svijetu ljepote, Kylie Jenner, uskoro stiže u Europu, točnije u Douglas poslovnice. Poznata sestra klana Kardashian-Jenner napravila je pravu pomamu kada je prije nekoliko godina pokrenula svoj kozmetički brend Kylie Cosmetics, a od nedavno je lansirala i liniju za njegu kože.

Njezinu kozmetiku moći ćemo kupiti i u Douglas poslovnicama u Hrvatskoj, što znači da je više nećemo morat naručivati online. Kylie na svojim društvenim mrežama objavila da Kylie Skin stiže u Europu u proljeće 2020. godine.

Kylie Skin Instagram

U Douglas poslovnicama i na njihovom webu tako će se moći kupiti šest proizvoda iz njezine linije: čistilica za lice Foaming Face Wash, Walnut Face piling, krema za lice, krema za područje ispod očiju, Vanilla Milk tonik i Vitamin C serum.

Od svih navedenih proizvoda izabrali smo tri koji nam zvuče obećavajuće:

Foaming Face Wash

Čistilica za lice u pjeni sadrži ulje kivija, vitamin C i E koji pomažu u očuvanju hidratacije i poboljšanju elastičnosti kože. Kylie Skin napominje da je riječ o nježnoj, ali učinkovitoj pjeni.

Vanilla Milk Toner

Tonik bez alkohola obogaćen je uljem avokada, kivija i ekstrakta jabuke koji umiruju, toniziraju i vraćaju vlagu koži.

Vitamin C Serum

Kylie Skin serum s vitaminom C posvjetljuje ten i poboljšava opće zdravlje kože. Također sadrži i snažan antioksidans, ekstrakt zelenog čaja, koji kožu štiti od štetnog utjecaja slobodnih radikala.

Linker
12. travanj 2024 03:21