Ženstveno i profinjeno

Kultno suho ulje ima novu inačicu savršenu za njegu kože u toplijim mjesecima

Nuxe suho ulje jedno je od kultnih proizvoda u njezi kože, a posebno je po tome što ga možemo koristiti i u njezi kože, ali i kose. Sada je dobio novu inačicu koja će vas osim novim dizajnom osvojiti i slatkim, svježim notama.

Čarobna formula Nuxe suhog ulja sastoji se od sedam dragocjenih ulja koje bogato njeguju kožu i kosu bez osjećaja težine. Upravo zbog toga je ovo ulje dobilo kultni status i postalo omiljeno među ženama diljem svijeta. Ako ste poklonica ovog jedinstvenog ulja, obradovat će vas vijest da je Nuxe kreirao njegovu novu inačicu, savršenu za njegu kože i kose u proljeće i ljeto.

Huile prodigieuse® florale ima isti sastav kao originalno ulje, no od njega se razlikuje po dizajnu i novom mirisu koji slavi ženstvenost i profinjenost. Glavnu ulogu u njemu igra buket cvjetnih nota s naglaskom na nježnu magnoliju, dok mu bijeli mošus daje poznatu toplinu. S druge strane, mješavinom grejpa, limuna, naranče i kalabrijskog bergamota postignut je citrusni štih koji će obožavati ljubiteljice svježih mirisa.

Promo

Nuxe nema kompromisa što se tiče sirovina za svoje proizvode pa je u kreiranju novog ulja surađivao s poznatom francuskom tvrtkom Technicoflor za proizvodnju aromatičnih spojeva za parfemsku industriju. Ženstvena ružičasta bočica s čepom u boji ružičastog zlata odaje sofisticirani dojam te će predivno izgledati na kupaonskoj polici ili na stoliću za šminkanje.

Nuxe ulje sadrži 96,9 posto prirodnih sastojaka među kojima su tsubaki i kamelija zaslužni za hidrataciju, arganovo ulje za obnavljanje kože, borač i slatki badem za omekšavanje, dok makadamija i lješnjak pružaju hranjivost i zaštitu. Nuxe Huile prodigieuse® florale dolazi u bočici od 100 ml po cijeni od 196,00 kuna.

Linker
20. travanj 2024 17:49