Uskoro u prodaji

Lady Gaga osvaja i beauty svijet: Ovim proizvodima će biti teško odoljeti

Lady Gagu se doista može nazvati jedinstvenom glazbenicom. Osim što je talentirana, svojom neobičnom pojavom davno je osvojila srca fanova diljem svijeta i ohrabrila ih da se ne srame onog što jesu te da se izraze na različite načine. Jedan od tih načina, barem za Gagu, jest make-up uz pomoću kojeg je nakon teških trenutaka ponovno pronašla hrabrost, a njezina beauty kolekcija uskoro će se naći u prodaji.

"Kada sam bila mlada, nikada se nisam osjećala lijepom. I dok sam se trudila pronaći osjećaj unutarnje i vanjske ljepote, otkrila sam moć šminke. Gledala sam svoju majku kako svakoga jutra nanosi šminku i željela sam biti hrabra poput nje. Tada sam izmislila Lady Gagu - superheroja kojeg sam našla u sebi i koji sam željela postati", ovim je riječima Lady Gaga popratila svoj portret na Instagramu, najavivši dugo iščekivanu liniju kozmetike koja se godinama 'kuhala' u njezinoj glavi.

Ova jedinstvena glazbenica, poznata po hrabrim, ekscentričnim lookovima i stajlinzima, pokrenula je Haus Laboratories, brend koji će proizvode, osim na službenoj stranici prodavati i na Amazonu. "Šminka mi je promijenila život. Sve nesigurnosti s kojima se borim čitav život još uvijek me dolaze ugristi za stražnjicu. No, kada se našminkam, osjećam tog superjunaka u sebi. Daje mi krila. Ne kažem da jedino šminka ohrabruje ljude, već tvrdim da je to napravila meni", otkrila je u novom intervjuu za Allure.

U kolekciji, koja će od 15. srpnja biti dostupna za narudžbu, nalazit će se RIP Lip Liner (olovka za usne), Le Riot Lip Gloss (sjajilo za usne) i Glam Attack tekuće sjenilo koje se na kapcima pretvara u prah i ne bježi s njih. Svi proizvodi, ističe Gaga, bogato su pigmentirani, dolaze u šest nijansi i izdržat će "nemoguće uvjete".

Prije svega, Gaga je željela napraviti savršenu olovku za usne jer je svima koje je isprobala našla manu. "Ili 'krvare' ili su presuhe. S ovom formulom mogu lijepo naglasiti usne, a olovka traje cijeli dan. Finiš joj je polu-mat i jako je pigmentirana. Zovemo je RIP olovkom jer je 'smrtno dobra'", objasnila je Gaga, dodavši da njezine olovke možete koristiti i kao rumenilo ili sjenilo.

Njezin brend lansirat će se istovremeno u devet zemalja, od kojih su neke SAD, Velika Britanija, Njemačka i Francuska, dok službena prodaja kreće u rujnu.

Linker
14. travanj 2024 04:07