Promo
Nasljednik 'La vie est belle'

Lancôme ima novi parfem nakon sedam godina: 'Idôle' će vas osvojiti jedinstvenim mirisom, ali i najtanjom bočicom na svijetu

Nakon sedam godina lansiranja kultnog mirisa La vie est belle, Lancôme je ponovno ispisao parfemsku povijest novim mirisom za žene - Idôle. Inspiracija za kreiranje ovog parfema leži u osnaživanju žena diljem svijeta, kako bi ih potaknuo da bez straha osmisle vlastitu priču o uspjehu, odrede u kojem smjeru žele ići i na kraju - uspiju.

Osim što osvaja najtanjom bočicom na svijetu, svega 15 mm, Idôle parfem ističe se i novom vrstom mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa. Ujedno nježan i moćan, Idôle je simbol odvažnosti i neograničenih mogućnosti, a u kampanji ga je predstavila najmlađa ambasadorica brenda, američka glumica Zendaya Coleman. Parfem su osmislile tri kreativke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec, dok je njezinu jedinstvenu bočicu dizajnirao arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi.

Promo

U samom srcu formule nalaze se esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta, rađena ekskluzivno za Lancôme, te se savršeno uklapa uz note bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije.

Promo

Na službenom predstavljanju u Francuskom Paviljonu u Zagrebu, novi Lancôme miris imale su priliku isprobati mnoge dame iz hrvatskog javnog života, kao i predstavnici medija, influenceri i poslovni klijenti. Među njima našle su se voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Ana Radišić, model Lucija Lugomer, pjevačica Nika Turković, vizažistica Tena Bašić, influencerice Nika Matić i Paula Sikirić i mnoge druge.

PARIS, FRANCE - JULY 02: Zendaya, the face of the Lancôme Idôle fragrance, attends the launch at Palais DIena on July 02, 2019 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images for Lancome,)
Getty Images for Lancome,

Promo

Tko je sve bio na predstavljanju novog parfema, pogledajte u galeriji.

Linker
18. travanj 2024 12:55