Getty Images
Jedva čekamo

Ljubiteljice brenda Zara oduševit će ova vijest: Nova kolekcija nema veze s odjećom ni uređenjem doma

Zara se odlučila uvesti novitete u svoju ponudu: Stiže make - up linija, a kolekcija će uključivati tipične blagdanske nijanse u mat izdanju

Popularni španjolski high street brend mnogima je omiljena destinacija za šoping, a sada su odlučili pokrenuti make-up liniju. Startali su s ruževima u mat izdanju koji su dizajnirani u Los Angelesu, a proizvedeni u Francuskoj.

Kolekcija zasad broji 12 klasičnih ruževa te osam tekućih, a iz Zare napominju da su vrlo pigmentirani, dugo traju i lako se nanose. Što se tiče nijansi, prevladavaju crvene i 'berry' nijanse, ali i one neutralne koje će se odlično će se uklopiti u blagdanske lookove. Osim toga, u prodaji će biti i Ultimatte Trio Set - set od dva ruža s olovkom za usne u sličnoj nijansi.

Zara

Ruževi u prodaju dolaze 5. prosinca, ali postoji jedna caka - za sada će biti dostupni samo na Zara online shopu. Kako objavljuju strani mediji, klasični ruževi prodavat će se po cijeni od oko 100 kuna, a tekući će biti oko 70-ak kuna.

Očito je da se Zara ovim potezom želi malo odmaknuti od odjeće i parfema te ženama ponuditi nešto što drugi veliki high street lanci poput H&M-a ili Pull&Beara već nude. Zbog toga ne sumnjamo da je ova kolekcija tek početak.

Linker
25. travanj 2024 03:38