Balmain x L'Oreal

Luksuzni brend predstavio ekskluzivnu kolekciju ruževa u hit nijansama

Iako su mnogo češće modne suradnje luksuznih i high street brendova, ovog puta nas je dizajner Olivier Rousteing iznenadio svojom kolekcijom ruževa koju će lansirati s francuskim kozmetičkim brendom L'Oréal Paris.

Kreativni direktor luksuzne kuće Balmain na svojem je Instagram profilu otkrio detalje o beauty kolekciji: ruževi dolaze u popularnoj Color Riche formuli s nekoliko različitih finisha, uključujući mat i metalik, te u različitim nijansama crvene, ružičaste i ljubičaste. Kolekcija ruževa Balmain x L'Oréal Paris na police stiže tek u rujnu, a njegova linija make-upa neupitno će biti mnogo pristupačnija od njegovih modnih komada zbog čega su sve obožavateljice njegovog dizajna oduševljene jer se radi o proizvodu njihovog omiljenog dizajnera koji će si moći priuštiti.

BECAUSE WE ARE ALL WORTH IT #balmainxloreal #comingsoon #becauseweworthit

Objavu dijeli OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Kreativni direktor francuskog brenda Balmain zaslužan je za neke od najboljih lookova sestara Kardashian-Jenner, a ima i svoje muze poznate kao "Balmain Army" u kojoj su modeli Gigi Hadid i Jourdan Dunn. Ovo je njegov prvi izlet u beauty svijet, a za to je odabrao pravu formulu – jedan L'Oréal Color Riche ruž se proda svake tri sekunde. Olivier Rousteing je pomogao u kreiranju tri različite teme po nijansama i sveukupno predstavio 12 različitih ruževa.

BECAUSE WE ALL WORTH IT #balmainxloreal Coming soon...

Objavu dijeli OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Linker
24. travanj 2024 10:24