Promo
Stručnjak za oporavak kose

Luksuzni brend za njegu kose oduševljava žene i muškarce diljem svijeta, osnivač brenda otkrio je njegovu tajnu

Njega kose jednako je važna kao i njega lica, a jedan od majstora za oporavak oštećenih vlasi svakako je holivudski stručnjak Phillip B. koji je osvojio brojne nagrade za vizionarksi pristup kosi. Njegov brend Phillip B. Botanicals poznat je po tretmanu u četiri koraka, a formule u proizvodima temelje se na čistim, biljnim sastojcima koji iznova i iznova pokazuju izvanredne učinke u revitalizaciji vlasišta i obnavljanja kose.

Vrhunski stručnjak za njegu kose, Phillip B., oduševio je brojne žene i muškarce diljem svijeta svojim jedinstvenim i učinkovitim proizvodima, a ono po čemu je njegov brend Phillip B. Botanicals najpoznatiji jest tretman u četiri koraka u svrhu revitalizacije vlasišta i obnavljanja vlasi. Za ovaj jedinstven tretman Phillip koristi četiri proizvoda - ulje za obnavljanje, šampon s paprenom metvicom i avokadom za pročišćavanje i volumen, lagani regenerator s dubinskim djelovanjem i tonizirajući sprej za rasplitanje.

Rejuvenating Oil ili ulje za obnavljanje sadrži mješavinu eteričnih i baznih ulja poput lavande, geranija, badema, jojobe i maslinovog ulja, a Phillip je otkrio da ga je kreirao kako bi ujednačio poroznost kose - njezinu sposobnost upijanja i zadržavanja vlage. "Da bi to postigao, proučio sam sebum, i pokušao ga replicirati. S ciljem: da kosi pružim savršeno prilagođenu, prirodnu uljnu kupku koja će joj pomoći da zadrži vlažnost – i da u tom procesu obnovi svoj mladoliki sjaj i vitalnost.", objasnio je. Ulje se koristi na suhoj, neopranoj kosi, od korijena prema vrhovima, kao početni tretman koji ne otežava kosu. Da bi se postigao najbolji učinak, ulje se mora aktivirati toplinom, za što vam može poslužiti sušilo za kosu.

Promo

Nakon što se ulje upijalo najmanje 20 minuta, slijedi pranje Peppermint & Avocado Clarifying & Volumizing šamponom. "Ovaj šampon pomaže kosi zadržati vlažnost koja joj je potrebna, a uz to je oslobađa viška površinske masnoće. Sadrži osvježavajuću dozu 2,3% čistog ulja paprene metvice, količinu koja je gotovo nedosegnuta u ovoj vrsti kozmetike. Pažljivo podešena, ova ljekovita količina paprene metvice pomaže čišćenju vlasišta te ga oslobađa od napetosti", otkrio je Phillip.

Treći korak je nanošenje Lightweight Deep regeneratora s dubinskim djelovanjem, sadrži pšenične i sojine proteine da bi se stvorila vrlo lagana zaštitna ispuna na kosi, koja se veže na Rejuvenating Oil i ne otežava kosu. "Vrlo se razlikuje od većine regeneratora jer ne sadrži teške voskove ili silikonska sredstva koja mogu otežati kosu. Svaka žena želi imati gipku, punu, raskošnu kosu na završetku tretmana regeneratorom; ne želi imati masnu, tešku kosu!", poručio je Phillip. "Sada jednostavno razmažite malu količinu regeneratora na vlažnu kosu, od korijena do vrhova. Nježno ocijedite svježe opranu kosu i pustite da voda na njoj bude vaš medij; ideja je da stvorite mliječnu, regenerirajuću emulziju. Pomoću gustog češlja raščešljajte kosu kako biste postigli ravnomjerno nanošenje", objasnio je.

Promo

Kao četvrti i posljednji korak Phillip preporučuje Detangling Toning Mist ili tonizirajući sprej za rasplitanje, a poseban je po tome što ujednačava pH faktor kose. " Koristi se da se lagano poprska po kosi. S ovim proizvodom ne pokušavate zamijeniti vodu u kosi; samo podešavate njezinu pH ravnotežu kako biste postigli zatvaranje kutikule, stvarajući glatki, sjajni završni rezultat. Kosu možete odmah počešljati", rekao je.

Osim ova četiri proizvoda, Phillip B. Botanicals nudi još nekoliko bestselera: Extra Gentle Shea šampon koji je siguran i za nježnu, dječju kosu, Scent of Santa Fe šampon prilagođen ljudima s osjetljivim vlasištem koji ubrzava zacjeljivanje kože te Anti-Flake Shampoo protiv suhe peruti i svrbeža vlasišta.

Linker
24. travanj 2024 04:12