Kendall Jenner arrives on the red carpet at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit
Profimedia, UPI
Kendall Jenner arrives on the red carpet at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit
Profimedia, UPI

Iz mode u ljepotu

Manija za beauty biznisom: Kendall Jenner kreće stopama svojih sestara

S obzirom da su modeli stalno okruženi stilistima i vizažistima, nije čudno da tijekom godina pokupe hrpu modnih i make-up savjeta pa im sine da bi i oni mogli pokrenuti svoj posao. Jedna od njih je i Kendall Jenner (23), koja je nakon lansiranja proiizvoda za njegu zubi u suradnji s Moonom, odlučila pokrenuti liniju kozmetike.

Iako je napravila tek prvi korak - registrirala žig "Kendall Jenner", neki izvori tvrde da Kendall već jako dobro zna u kojem smjeru želi krenuti s brendom. Baš poput svoje sestre Kylie i Kim koje okrenuću milijune na svojim brendovima Kylie Cosmetics i KKW Beauty, Kendall će vjerojatno svoj novi brend nazvati po sebi.

Kolekcija će uključivati preparativne i dekorativne proizvode, ali i parfeme te proizvode za osobnu higijenu. Tako možemo očekivati gelove za tuširanje, losione i kreme za tijelo, lice, čistilice, dezodoranse, lakove za nokte i još mnogo toga. Iako će "Kendall Jenner" brend u ponudi imati i make-up, bilo bi vrlo čudno da manekenka krene samo u tom smjeru, posebice iz razloga što je već nekoliko puta govorila o svojim problemima s aknama.

Kendall Jenner Instagram

Kendall Jenner

"Akne sam imala od tinejdžerskih dana, ali su se počele povlačiti sa 17. Tada sam imala puno modnih angažmana i mislila sam da sam ih se konačno riješila. No, ponovno su se pojavile s 21 godinom i stanje moje kože bilo je vrlo loše. Nisam se osjećala baš najbolje jer se brzo uzrujam i stres me pojede, ali tu ima još mnogo faktora. Nama ženama se tijekom godina tijelo dosta mijenja, a hormoni tu igraju veliku ulogu. Još uvijek se borim s aknama, ali trenutno sam super pa ih lakše podnosim", priznala je Kendall koja je 2014. postala zaštitno lice brenda Estée Lauder.

Osim nje, brend je nedavno registrirala i Lady Gaga. "Haus Beauty" ima i svoju web stranicu, a neki izvori tvrde da će Gaga krajem svibnja otvoriti kozmetičku trgovinu u Las Vegasu.