Instagram Milk Makeup
Sve popularniji

Milk Makeup - novi beauty brend za kojim su poludjele ljubiteljice make-upa

Ovaj brend je od 2016. godine uspio postići ono što mnogi brendovi u ovo konkurentno doba ne uspiju i to sve zahvaljujući Instagramu, ali i brojnim drugim prednostima. Tri su glavna razloga zbog kojih su Milk Makeup proizvodi sve traženiji u beauty svijetu, a mogli bi oduševiti i vas.

Danas je make-up dostupniji nego ikada, a novi brendovi niču jedan za drugim. Upravo zato je konkurencija iznimno velika pa se mnogi od njih bore kako bi se istaknuli. Do njihovog proboja na tržište i u srca ljubitelja kozmetike mogu proći godine i godine, no neki su u vrlo kratko vrijeme postigli zavidan uspjeh. Jedan od takvih brendova je Milk Makeup za čije se proizvode otvorila lista čekanja čim je stigao na popularni britanski web shop Cult Beauty koji dostavlja i u Hrvatsku.

Milk Makeup su 2016. u New Yorku pokrenuli osnivači poznatog američkog fotografskog studija Milk Studios - Zanna Roberts Rassi, nekadašnja modna urednica i njezin suprug Mazdak Rassi. Kasnije im se pridružila Dianna Ruth za razvoj proizvoda i kreativni direktor Georgie Greville.

Cruelty free i potpuno veganski

Brend se u samo dvije godine uspio zavući pod kožu mnogim beauty entuzijasticama koje su preplavile Instagram s fotografijama njihovih proizvoda. Kako se Milk Makeup u tako kratkom roku uspeo na beauty ljestvici, pitate se?

Prije svega, ovaj brend se ponosi time što je potpuno cruelty free, što je danas važan kriterij u odabiru nekog kozmetičkog brenda. Dakle, njihovi se proizvodi ne testiraju na životinjama, a od proljeća 2018. su potpuno veganski - bez meda, pčelinjeg voska ili želatine.

Još jedna prednost Milk Makeupa je ta što je praktičan za nanošenje 's nogu' i kada smo u žurbi, a to je, priznajemo, često.Osnivači brenda od početka zagovaraju čist sastav bez parabena, mineralnih ulja i ostalih štetnih sastojaka, što je svakako velik plus jer je od iznimne važnosti što stavljamo na kožu. Što se tiče cijena, one jesu nešto veće, ali definitivno se isplati uložiti u kvalitetnu kozmetiku nego na sebe stavljati bilo što.

Ovo su neki Milk Makeup najprodavaniji proizvodi:

Cooling Water stik za hidrataciju

Cult Beauty
Milk Makeup Cooling Water stik za hidrataciju, Cult Beauty, 170,15 kuna

Tekući puder mat teksture

Milk Makeup puder, Cult Beauty, 282,20 kuna

Primer

Milk Makeup primer, Cult Beauty, 253,15 kuna

Maskara za volumen

Milk Makeup maskara, Cult Beauty, 170,15 kuna

Rumenilo i ruž u stiku

Milk Makeup rumenilo i ruž u stiku, Cult Beauty, 170,15 kuna

Linker
23. travanj 2024 21:30