Huda Beauty
Obožavat ćete ga

Na beauty tržište uskoro stiže proizvod bez kojeg nećete moći zamisliti ljeto

Huda Kattan, poznata blogerica i osnivačica brenda Huda Beauty, osmislila je novi proizvod- tekući highlighter za lice i tijelo za kojim beauty entuzijastice već luduju.

Iako će na tržište doći tek 3. svibnja, novi tekući highlighter zanimljivog naziva N.Y.M.P.H. ("Not. Your. Mama’s. Panty. Hose.") izazvao je veliko zanimanje blogerica, vizažista i svih obožavatelja kozmetike diljem svijeta. Osmislila ga je beauty mogulica Huda Kattan koja je svoju ljubav prema kozmetici i bloganju pretvorila u vlastiti posao.

Huda Beauty

N.Y.M.P.H. je prvi njezin proizvod za tijelo, iako se može nanositi i na lice, a poseban je po tome što izgleda kao druga koža i nimalo se prenosi na odjeću zbog vodootporne formule. Highlighter dolazi u čak tri nijanse - Luna, Aphrodite i Aurora te je obogaćen sjajnim česticama koje će predivno izgledati na ljetnom suncu.

Huda Beauty

Huda Beauty

Huda je na svom Instagramu pokazala kako se nanosi, a sudeći po komentarima njezinih obožavatelja, ovaj proizvod bit će jedan od najvećih hitova sezone. Inspiraciju za kreiranje tekućeg highlightera našla je u, ni više ni manje, slavnoj glazbenici Beyonce. "Svaki puta kada nastupa, Beyonce nosi one sjajne, glatke najlonke u kojima njezine noge izgledaju još moćnije i naprosto savršeno", otkrila je Huda.

Uz highlighter moći će se nabaviti i poseban kist za nanošenje koji zbog koso rezanih dlačica omogućuje precizno nanošenje proizvoda na tijelo. Ako želite suptilan sjaj, Huda napominje kako N.Y.M.P.H. možete pomiješati s omiljenim mlijekom za tijelo ili tekućim puderom.

Osim na službenoj stranici brenda, moći ćete ga nabaviti na stranim online shopovima poput Net-a-Portera, Feel Uniquea i Cult Beautyja.

Linker
15. travanj 2024 22:23