Getty Images
novi poslovni projekt

Nakon modnog svijeta, Victoria Beckham poharat će i ovo područje

Popisu slavnih dama koje su pokrenule svoje beauty brendove pridružuje se i dizajnerica Victoria Beckham. Vijest o širenju na kozmetički svijet podijelila je na Instagramu i razveselila sve obožavateljice.

Nakon što je poharala modni svijet, Victoria Beckham (44) potvrdila je ono o čemu se nagađa duže vrijeme. Dizajnerica će izbaciti i svoju liniju make-up i beauty proizvoda, a kako je najavila, kolekcija se može očekivati u toku ove godine.

Sestrinski beauty brend pod nazivom 'Victoria Beckham Beauty' će sadržavati sve esencijalne proizvode za potrebe žene. 'Želim pomoći ženama da je lijepo osjećaju izvana i iznutra tako što ću im pružiti must have proizvode za šminkanje, njegu kože i parfeme za koje i ja smatram da moram imati u životu', kazala je.

'Baš kao što puno vremena provodim u kabinama za isprobavanje odjeće kako bih saznala što moje klijentice žele nositi, tako ću i sada ispitivati sve žene koji proizvodi su im potrebni', nadodala je. S obožavateljima direktno komunicira i preko svog YouTube kanala. Bivša spajsica već ima iskustva u ovom području - 2016. godine surađivala je s brendom Estée Lauder, a suradnja je bila iznimno uspješna.

Inače, dizajnerica i supruga Davida Beckhama prije nekoliko dana je najavila kako u svojim kolekcijama više neće koristiti kožu egzotičnih životinja. Njezin brend nikada nije koristio krzno te će i u budućnosti ostati 'fur free', najavili su iz brenda. Vivienne Westwood, Chanel i Diane von Furstenberg još su neka imena koja se odriču kože životinja, a brojni luksuzni brendovi u svojim kolekcijama više neće imati krzno životinjskog podrijetla.

PARIS, FRANCE - JUNE 23: Victoria Beckham attends the Dior Homme Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 23, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 05:21