Želimo ih sve!

Nakon paleta i kremastih sjenila, Victoria Beckham lansirala i neodoljive proizvode za usne

Dizajnerica Victoria Beckham godinama je paralelno uz modnu, razvijala i svoju beauty liniju koja je postala dostupna prije mjesec dana i oduševila mnoge ljubiteljice kozmetice. Baš kao što je i sama Vicky, njezina kolekcija je elegantna, profinjena i nosiva u svakoj prilici, a proizvodima za oči sada je dodala i one za usne.

Nakon što je prije mjesec dana konačno lansirala svoju beauty liniju na kojoj je godinama marljivo radila, Victoria Beckham je polako, ali sigurno nadopunjava sve zanimljivijim i luksuznijim proizvodima. Tako se proizvodima za oči priključilo i nekoliko njih za usne.

Od sada ćete uz četiri palete praškastih sjenila, kremasta sjenila sa šljokicama i olovke za oči moći kupiti i lagani tekući ruž i olovke za usne koje Vicky posebno obožava. Ruž, odnosno tekući "Bitten lip tint" sadrži inovativnu gel formulu, a njegova univerzalna boja odgovara svakoj boji usana i daje im predivan sjaj.

Što se tiče olovaka za oči, dolaze u šest nijansi te su obogaćene vitaminom E koji njeguje usne i vodootporne su te su odlična podloga za ruž, ali mogu se nositi i samostalno umjesto njega. Ruž i olovke dolaze u minimalističkom, a opet vrlo profinjenom i elegantnom pakiranju, baš kao što je i sama Victoria.

"Želim pomoći ženama da je lijepo osjećaju izvana i iznutra tako što ću im pružiti must have proizvode za šminkanje, njegu kože i parfeme za koje i ja smatram da moram imati u životu", kazala je uoči pokretanja svog beauty brenda. Svi njezini proizvodi mogu se kupiti na službenoj stranici.

Victoria Beckham Bitten Lip Tint, 214 kuna

Victoria Beckham olovka za usne, 151 kuna