Želimo ih sve!

Nakon paleta i kremastih sjenila, Victoria Beckham lansirala i neodoljive proizvode za usne

Dizajnerica Victoria Beckham godinama je paralelno uz modnu, razvijala i svoju beauty liniju koja je postala dostupna prije mjesec dana i oduševila mnoge ljubiteljice kozmetice. Baš kao što je i sama Vicky, njezina kolekcija je elegantna, profinjena i nosiva u svakoj prilici, a proizvodima za oči sada je dodala i one za usne.

Nakon što je prije mjesec dana konačno lansirala svoju beauty liniju na kojoj je godinama marljivo radila, Victoria Beckham je polako, ali sigurno nadopunjava sve zanimljivijim i luksuznijim proizvodima. Tako se proizvodima za oči priključilo i nekoliko njih za usne.

Od sada ćete uz četiri palete praškastih sjenila, kremasta sjenila sa šljokicama i olovke za oči moći kupiti i lagani tekući ruž i olovke za usne koje Vicky posebno obožava. Ruž, odnosno tekući "Bitten lip tint" sadrži inovativnu gel formulu, a njegova univerzalna boja odgovara svakoj boji usana i daje im predivan sjaj.

Što se tiče olovaka za oči, dolaze u šest nijansi te su obogaćene vitaminom E koji njeguje usne i vodootporne su te su odlična podloga za ruž, ali mogu se nositi i samostalno umjesto njega. Ruž i olovke dolaze u minimalističkom, a opet vrlo profinjenom i elegantnom pakiranju, baš kao što je i sama Victoria.

"Želim pomoći ženama da je lijepo osjećaju izvana i iznutra tako što ću im pružiti must have proizvode za šminkanje, njegu kože i parfeme za koje i ja smatram da moram imati u životu", kazala je uoči pokretanja svog beauty brenda. Svi njezini proizvodi mogu se kupiti na službenoj stranici.

Victoria Beckham Bitten Lip Tint, 214 kuna

Victoria Beckham olovka za usne, 151 kuna

Linker
18. travanj 2024 06:53