Instagram
money, money, money

Nova rođendanska kolekcija Kylie Jenner slavi njezino bogatstvo - no nije se svima to svidjelo

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu 10. kolovoza slavi tek 22. rođendan. Otkako je pokrenula svoju beauty liniju zbog koje na računu ima milijune dolara, Kylie Jenner svake godine lansira slavljeničku make-up kolekciju, a ove je godine tema - novac.

Kylie Jenner preko Instagrama je stvorila beauty carstvo u samo nekoliko godina. Kylie je na make-up i beauty kolekcijama stekla bogatstvo i postala jedna od najbogatijih mladih žena na svijetu, pa ne čudi izbor teme za sada već tradicionalnu rođendansku kolekciju kojoj se svakog kolovoza vesele obožavateljice diljem svijeta.

Linija dolazi na virtualne police 10. kolovoza, na dan njezinog rođendana. Cijela kolekcija vrti se oko novca i novčanica dolara koje čak nose njezin lik na sebi. Svi proizvodi, poput ruževa, highlightera i paleta sjenila za oči obilježeni su ovim motivima. Beauty mogulica ovom kolekcijom predstavila je i novosti - po prvi puta izbacila je primer, tuš za oči i Jelly Highlighter sa svojim potpisom. Dio kolekcije su i novi puder u prahu za tijelo sa zlatnim sjajem, kao i puder u kamenu za lice.

Instagram
Jelly Kylighter dolazi u tri nijanse, ⁠⠀

Instagram
Kylie Primer,

Cijene u kolekciji kreću se od oko 100 kuna za sjajilo za usne, pa do 150 kuna za novi Jelly Highlighter ili oko 300 kuna za set od tri ruža umotanih u lažnu novčanicu. Kako je i bilo očekivano, kolekcija inspirirana novcem i titulom koju je dobila od magazina Forbes - Najmlađa milijarderka na svijetu, pokupila je kritike korisnika na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da se bespotrebno razbacuje novcem i kako bi s njim mogla napraviti puno korisnije stvari. Kylie i njezin tim bili su spremni na kritike pa je najavljeno kako će prihod od prodaje ove rođendanske kolekcije biti doniran u dobrotvorne svrhe.

"Kolekcija inspirirana novcem puno je veća nego što se čini. Vraćam sve natrag, odnosno mi zajedno vraćamo. Vi ćete mi pomoći da sve vratim na jako veliki način", kazala je Kylie u jednom od Instagram Storyja.

Linker
19. travanj 2024 12:10