Getty Images for The Recording A
kylie x balmain

Nova uzbudljiva suradnja: Kylie Jenner se udružila s obožavanom francuskom modnom kućom

Beauty mogulica najavila je novi poslovni projekt, ovaj put u suradnji s poznatom francuskom modnom kućom čije je kreacije u prošlosti često nosila.

Uskoro nas očekuje nova uzbudljiva beauty suradnja - Kylie Jenner se udružila s kreativnim direktorom Balmaina, Oliverom Rousteingom te su najavili zajedničku make-up liniju koja će postati dostupna javnosti 27. rujna. Kylie je najavljena i kao make-up kreativna direktorica za Balmain modnu reviju kojom će se predstaviti kolekcija za proljeće/ljeto 2020. godine na Tjednu mode u Parizu. Balmain se na pisti očekuje na dan kada će ova capsule kolekcija postati dostupna.

- Oduvijek sam bila obožavateljica Oliverova rada. Njegove kreacije su jedinstvene i unikatne i kada god ih nosim osjećam se samopouzdano i lijepo i upravo tako želim da se osjećaju svi koji nose Kylie Cosmetics proizvode - kazala je 21-godišnja milijarderka o suradnji koju su počeli planirati još prošle godine.

- Iznimno sam zahvalna što ću s Oliverom surađivati i kreirati make-up look modela za izlazak na pistu - nadodala je Kylie. Kolekcija se sastoji od palete sjenila za oči s novim nijansama koja uključuje i pastelno ružičaste boje, inspirirane lookom kojeg je Kylie nosila na dodjeli Grammy nagrada 2019. godine. Mat ruž za usne i sjajilo za usne također su dio kolekcije - cijene se kreću od 100 do 300 kuna.

Za Jenner je ovo prva suradnja s nekim izvan kruga njezinog Kardashian-Jenner klana, dok Balmain iza sebe ima brojne suradnje s poznatim brendovima poput L'Oreala.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10:  Kylie Jenner attends the 61st Annual GRAMMY Awards at Staples Center on February 10, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)
Getty Images for The Recording A

Linker
19. travanj 2024 09:56