Colin Dodgson / Gucci
Colin Dodgson / Gucci

ZA JEDINSTVEN MIRIS

Novi parfemi kuće Gucci oduševit će i najzahtjevnije

Luksuzni brendovi shvatili su da svojim kupcima moraju ponuditi nešto više od običnih parfema koje mogu kupiti na svakom koraku pa se sve češće odlučuju predstaviti luksuzne i jedinstvene mirise kojima će konkurirati niche parfemima.

Jedan od posljednjih brendova koji se na to odlučio je talijanski Gucci čiji je kreativni direktor Alessandro Michelle u suradnji s glavnim parfumerom Albertom Morillasom kreirao cijelu jednu liniju zvanu "The Alchemist's Garden".

Nova luksuzna kolekcija inspirirana je trendom slojevitog nanošenja parfema, odnosno miješanja osnovnih mirisa prema vlastitom nahođenju, a u kolekciji je sedam bočica parfemskih voda, četiri parfemska ulja i tri mirisne vodice te jedna mirisna svijeća XXL veličine. Linija koju svatko može prilagoditi sebi je inspirirana umjetnošću alkemije i stvaranja parfema, a stvorena je tako da se svaki parfem može miješati sa svakim i na taj način dobivati jedinstvenu parfemsku kombinaciju.

Talijanska kuća novu je liniju nazvala haute parfemskom kolekcijom, čime želi dati do znanja da se radi o mirisima koji nisu svima lako dostupni. To govori i njihova cijena - za jednu bočicu (100 ml) treba izdvojiti 330 dolara.

Gucci

Parfemska ulja

Gucci

Parfemi su inspirirani vintage apotekama

Tagovi