Profimedia, TEMP Rex Features
Pravo iznenađenje

Odmak od pjevanja: Lady Gaga uskoro kreće u sasvim druge vode

Iako celebrity kozmetički proizvodi nisu neka novina, u posljednje vrijeme u beauty vode su zagazile poznate dame od kojih to nikako ne bismo očekivali. Jedna od njih je i pjevačica Lady Gaga koja će uskoro otvoriti kozmetički butik u Las Vegasu.

Osim što je osvojila svijet svojim neupitnim glazbenim talentom, ekstravagantnim stilom pa čak i impresivnom glumačkom vještinom u filmu "The Star is Born", čini se da će Lady Gaga ući i u beauty vode.

Kao što su primijetili njezini fanovi, dobitnica Zlatnog globusa nedavno je podnijela zahtjev za brend "Haus Beauty", a otvorila je i web stranicu. Na njoj još uvijek nema sadržaja pa su mnogi zaključili kako će se pjevačica pridružiti brojnim zvijezdama koje su odlučile pokrenuti svoju kozmetičku liniju, ali čini se kako ona ima druge planove: bliski suradnici su otkrili kako će uskoro otvoriti Haus Beauty trgovinu u Las Vegasu.

, Image: 416329337, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Prostor koji je navodno zakupila nalazi se pored kazališta Park i hotela Park MGM Grand, gdje Gaga živi od kraja 2018. godine, a njezin kozmetički butik trebao bi se otvoriti krajem svibnja ove godine. Inače, Gaga je i prije pokazala interes za svijet ljepote kada je 2009. imala suradnju s MAC-om u okviru humanitarne kampanje za AIDS.

U posljednje vrijeme se zvijezde sve više okreću beauty industriji - osim Gage, kozmetičku liniju najavile su i Ariana Grande i Hailey Bieber, a Kendall Jenner lansirala je kolekciju veganskih proizvoda za njegu zubiju.

LOS ANGELES, CA - JUNE 02:  (EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE) Ariana Grande performs onstage during the 2018 iHeartRadio Wango Tango by AT&T at Banc of California Stadium on June 2, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia )
Getty Images for iHeartMedia

Iako iza sebe već ima pozamašnu kolekciju parfema, pjevačica Ariana Grande uskoro će lansirati kozmetiku posvećenu svom hitu "Thank U, Next", a uključivat će kolonjsku vodu, parfem, toaletnu vodu, ali i gelove za tuširanje, pilinge za tijelo, maglice i mousseve. Osim toga, Lush je prošlog studenog u njezinu čast napravio pastelno-ljubičastu kuglu za kupanje, a u svibnju ove godine pjevačica je čak postala ambasadorica popularnog lanca kave Starbucksa, s kojim je osmislila signature napitak Cloud Macchiato.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Hailey Baldwin goes lunch in Beverly Hills on Tuesday. The blonde model is wearing leather bermuda shorts and a crop top paired with a leather moto jacket and heels. As temperatures reach the upper 80s today in Los Angeles, Hailey still manages to show some skin in her leather outfit.

Pictured: Hailey Baldwin

BACKGRID USA 17 OCTOBER 2017, Image: 353252350, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Što se tiče Hailey Bieber, ona je već u runu podnijela zahtjev za brend "Bieber Beauty" jer želi istražiti nove mogućnosti koje joj pruža prezime njezinog supruga, pjevača Justina Biebera.

U suradnji sa Shaunom Nefom, osnivačem marke Moon, Kendall Jenner kreirala je niz proizvoda za njegu zubiju - konac za čišćenje, zubnu pastu za izbjeljivanje, vodicu za ispiranje, četkicu za zube i olovku za izbjeljivanje.

Kendall Jenner Instagram
Kendall Jenner

Linker
19. travanj 2024 08:11