Unsplash
Odlično!

Oduševili su nas: Beauty brend lansira make-up osmišljen za ljude s invaliditetom

Prilično nas frustrira kada ne možemo nanijeti tuš ili maskaru u jednom potezu, no takvi problemi su zanemarivi prema, primjerice, problemima žena koje zbog invaliditeta imaju ograničene mogućnosti. Zato je jedan njujorški brend osmislio kolekciju make-upa koja će im uvelike olakšati uređivanje.

Grace Beauty sa sjedištem u New Yorku pokrenuo je revoluciju u make-up svijetu. Ovaj beauty brend osmislio je tri nova proizvoda koji će osobama s invaliditetom olakšati nanošenje make-upa. Naime, kako su njima ovakve svakodnevne akcije puno teže nego ostalima, sada će bez problema moći naglasiti trepavice.

Brend će uskoro lansirati tri četkice za nanošenje maskare s posebnim drškama, a sve su kompatibilne s bilo kojom tubicom maskare na tržištu. Osim toga, četkice se mogu prati, izdržljive su tako da mogu trajati godinama.

"Svatko bi, bez obzira na svoje mogućnosti, trebao moći koristiti bilo koji make-up proizvod. Zato kreiramo posebne beauty dodatke za osobe s invaliditetom", izjavili su na službenoj stranici.

Iako zasad imaju samo tri proizvoda, plan im je proširiti ponudu na dodatke za sve vrste make-up proizvoda. Bravo!

Linker
24. travanj 2024 12:27