Press
Press

Bagatin Webshop

Omiljeni ekskluzivni brendovi od sada dostupni putem online kupovine

Bagatin Medical Beauty webshop nova je destinacija za kupnju putem interneta gdje su dostupni brojni proizvodi dermokozmetike i make-upa kojima vjeruju stručnjaci.

U ova nesigurna vremena svi želimo očuvati svoje zdravlje, kao i ljepotu kože, baš zato dostupan je i webshop Bagatin Medical Beauty na kojem se osim kupnje ekskluzivnih proizvoda mogu dobiti savjeti o proizvodima i uslugama.

Najbolji brandovi dermokozmetike

Samo najbolji brandovi dermokozmetike te make upa koji nisu dostupni u drogerijama ili parfumerijama čine široku paletu proizvoda na Bagatin Medical Beauty webshopu. Odabrani proizvodi svojim sastojcima, osim što njeguju kožu, rješavaju i reduciraju različite problematike poput akni, rozaceje, dehidracije kože, pigmentnih promjena te usporavaju starenje.

Očuvanje zdravlja i ljepote kože je prioritet.

 

Uz proizvode, webshop odlikuje moderan dizajn, dobro korisničko iskustvo i jednostavno sučelje.

Ideja otvaranja webshopa došla je od strane klijenata i pacijenata.

 

Naime, uz tretmane uvijek savjetuju i Reviderm njegu koja se može koristiti kod kuće, a kojima vjerujem sve ove godine. Stoga su odlučili selektirati profesionalne proizvode koji su teže dostupni na tržištu te ih ponuditi svima.

Besplatne online konzultacije

Pravilna njega znači poznavanje svoje kože te potom odabir ispravne njege. Kupci mogu biti sigurni u dobar odabir proizvoda uz stručno savjetovanje tima Poliklinike Bagatin koji su dostupni telefonski, web chatom i putem besplatnih online konzultacija. Zanima li vas koji je proizvod idealan za vašu kožu, kako ga pravilno koristiti ili kako njegovati svoj tip kože, Reviderm ekspert dat će vam sve potrebne odgovore i provesti vas kroz online kupnju.

Press

Riverderm dermokozmetika

 

Korisni savjeti liječnika i kozmetologa dostupni su i u obliku blogova, video zapisa rutina i pravilnog korištenja preparata te nanošenja make upa – sve kako biste bili sigurni da ste našli upravo ono što je vašoj koži potrebno.

Jednostavnost kupovine

Iako vrlo jednostavan, Webshop Bagatin Medical Beauty nije samo prodajni katalog proizvoda već potpuno sučelje s izborom onoga što vam treba, odnosno nastavak usluge koju pružaju u svojim Poliklinikama.

Pregledom proizvoda, organiziranih prema kategorijama njege, pronaći ćete informacije o proizvodu, sastojcima i načinu korištenja, a sama kupnja odvija se u tek nekoliko klikova.

Press

Moderan dizajn, dobro korisničko iskustvo i jednostavno sučelje.

 

Prednosti kupnje na Bagatin Medical Beauty webshopu su jednostavnost, brzina, dostupnost svih informacija te zagarantirana kvaliteta u izvrsnim pakiranjima. U kratkom roku vaš omiljen proizvod bit će dostupan na vašoj kućnoj adresi.

Koji su brendovi dostupni?

Prodaja započinje s brandovima s kojima već godinama rade i kojima vjeruju, ali neće stati samo na njima – u njihovu će se ponudu postupno uvoditi i novi brandovi čija je kvaliteta dokazana, a tradicija dugogodišnja.

Press

U kratkom roku vaš omiljen proizvod bit će dostupan na vašoj kućnoj adresi.

 

Zastupljeni segmenti tako se trenutno odnose na dermokozmetiku s naglaskom na Reviderm i Mesoestetic proizvode te Reviderm Skin Jewels make up liniju, a s vremenom će se ponuda širiti i na druge beauty i lifestyle segmente.

Sve novosti vezane uz proizvode bit će popraćene na Bagatin Medical Beauty društvenim mrežama, a svi oni koji se pretplate na newsletter popis imat će mogućnost prvi saznati informacije te ostvariti dodatne pogodnosti. Posjetite webshop i već danas uživajte u kupnji!

Pročitajte i:

Tagovi