Otvaranje Five Star Outleta
 PR
Five Star Outlet

Otvoren prvi outlet kozmetike u Zagrebu, ponudu provjerile poznate dame

Sesvete su postale bogatije za jednu povoljnu shopping destinaciju. U zgradi bivšeg Europatradea otvoren je outlet koji nudi ponudu parfumerija, drogerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike, a cijene cjelokupnog asortimana trajno su snižene od 30 do 50 posto.

Five Star Outlet otvoren je u Sesvetama i privukao je brojne kupce, ali i brojna poznata lica, među kojima su se našle glumica Ecija Ojdanić, voditeljice Ecija Ivušić, Vanja Halilović, Ana Mišćević, Antonija Stupar Jurkin i Ana Alavanja.

Beauty segment ponude outleta toliko je oduševio voditeljicu Eciju Ivušić da je na otvaranju u šali istaknula kako je potpuno zaljubljena u proizvode koje je pronašla u ponudi.

"Velika sam ljubiteljica svih kozmetičkih proizvoda, pogotovo make-upa pa ćete me ovdje viđati često. Volim se uređivati i lijepo odijevati, a šminka mi je oduvijek velika strast. S obzirom da je zbog posla kojim se bavim koristim svakodnevno, uvijek pazim da su proizvodi koje nanosim na lice visoke kvalitete", kazala je Ivušić.

PR
Otvaranje Five Star Outleta

Prostor se prostire na 1200 četvornih metara prodajnog prostora, a u bogatom asortimanu nalaze se brojni svjetski brendovi poput L'Oreala, Nivee, Max Factora, Make Up Revolutiona ili pak Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji se tako prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine.

PR
Ecija Ojdanić

"Outlet smo pokrenuli s namjerom da kupcima u Hrvatskoj ponudimo najkvalitetnije njemačke proizvode po najnižim mogućim cijenama. S obzirom na više od 2000 kupaca koji su nas danas posjetili, što znači da je interes ogroman, mislim da smo uspjeli pokazati u kolikoj mjeri hrvatskom tržištu nedostaje ovakva ponuda", kazao je na otvaranju osnivač i vlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić, dodajući da je u pitanju outlet u punom smislu.

PR
Antonija Stupar i Vanja Halilović

PR
Anja Alavanja i Dorian Elezović

PR
Otvaranje Five Star Outleta

PR
Otvaranja Five Star Outleta

Linker
19. travanj 2024 06:08