Getty Images/iStockphoto
GLITTER BAR

Počastite se odlaskom u bar u kojem ćete doslovno zablistati pomoću šljokica

Blagdansko vrijeme idealna je prilika da si uljepšate svakodnevicu pomoću neodoljivih šljokica.

Blagdansko vrijeme idealna je prilika da si uljepšate svakodnevicu pomoću neodoljivih šljokica.

Od pulovera i haljina pa sve do make upa, šljokice su postale nezaobilazni dio blagdana. Vjerojatno na posao ne biste otišli s glitter sjenilom i ružem, ali u ovo vrijeme sve je dozvoljeno.

Upravo iz tog razloga, jedna od najpoznatijih beauty kuća, MAC odlučio je razveseliti i uljepšati dane svim zaljubljenicama u vrhunski make up. Ove godine MAC na EU Adventu na Europskom trgu ima vlastiti glitter bar u kojem će se svi zainteresirani moći u pet minuta postati najsvjetlije zvijezde adventa. A dodatni sjaj u priči je što će sve to moći dobiti potpuno besplatno.

Creative make-up, glamour
Getty Images/iStockphoto

Glitter bar otvoren je četvrtkom od 17 sati do 21 te petkom od 18 do 22 sata samo na Europskom trgu. Ako ste oduvijek muku mučili s nanošenjem šljokica i glittera, odabirom nijansi i boja te prilagodbom ostatka make up, vrijeme kuke je prošlo.

Osim MAC Glitter bara, možete se naručiti i za šminkanje u MAC dućanima. Educirani vizažisti uputit će vas u sve tajne nanošenja i kombiniranja boja, tonova i nijansi, a božićni duh ne izostaje ni tamo. Naime, nakon što se naručite i našminkate, umjesto plaćanja usluge, kupujete proizvode po želji u protuvrijednosti usluge!

Stoga, nema čekanja, vrijeme je za glitter Božić!

Linker
26. travanj 2024 20:42