charlotte tilbury
Savršeni za ljetne stajlinge

Poznata vizažistica lansirala 10 novih ruževa inspiriranih moćnim ženama, a mogu se i 'napuniti'

Charlotte Tilbury, jedna od najpoznatijih vizažistica na svijetu, svako malo oduševljava novim proizvodima svog istoimenog brenda, a sada je izbacila novu kolekciju ruževa u neodoljivih 10 nijansi koje će biti savršene za ljetne lookove.

Ljeto i vrućine koje dolaze s njim traže minimalni make-up zbog znojenja koje u kombinaciji s kremama za zaštitu od sunca mogu napraviti kaos na licu. Ako ste ljubiteljica make-upa, sigurno se ne želite odreći laganih ljetnih lookova za koje vam ne treba ništa drugo nego malo maskare, highlighter i neki dobar ruž.

Nakon nove kolekcije sjenila, rumenila, highlightera i bronzera, poznata svjetska vizažistica i vlasnica istoimenog brenda lansirala je kolekciju ruževa "Hot Lips 2" s 10 novih, privlačnih nijansi koje će se uklopiti u svaki ljetni stajling.

Charlotte Tilbury

Ruževi u klasičnom bullet pakiranju inspirirani su moćnim ženama koje su ostavile trag u svijetu poput J.K. Rowling, autorice sage o čarobnjaku Harryju Potteru ili Amal Clooney, odvjetnice za ljudska prava.

Charlotte Tilbury Instagram

Bilo da više volite nude ili pak crvene nijanse, među njima ćete sigurno naći omiljenu, a osim bojom osvojit će vas i simpatičnim printevima. Kolekcija sadrži i jedan potpuno proziran balzam koji je Tilbury posvetila modnom dizajneru Edwardu Enninfulu.

Charlotte Tilbury Instagram

Inače, ova kolekcija nasljednica je prvotne "Hot Lips" iz 2016. od koje se razlikuje još boljim, odvažnijim nijansama. Osim toga, kada potrošite svoju omiljenu nijansu, ne morate ponovno kupovati cijeli ruž već samo novo punjenje. Cijelu kolekciju možete nabaviti na službenoj stranici brenda, a cijena pojedinog ruža je oko 260 kuna, dok su punjenja oko 180 kuna.

Linker
19. travanj 2024 20:59