Iva Mihalić, Ana Maras, Jasminka Herceg, Marija Škaričić i Olga Pakalović
 Promo
NOVA LINIJA

Prestižni francuski brend Carita predstavljen u zagrebačkom Bliss Institutu

Jedinstven i ekskluzivan brend za njegu kože pruža izvanredno iskustvo transformativne ljepote koja nadilazi tradicionalne rezultate profesionalne njege kože, a ekskluzivnost brenda, profesionalnost u uslugama, jedinstveno dizajnirani proizvodi mogu se pronaći u jedinom Carita institutu u Hrvatskoj - Bliss institutu.

Na predstavljanje nove Carita linije PROGRESIFF NÉOMORPHOSE stigle su Sandra Perković, Marijana Batinić, Ana Gruica i mnogi drugi, među kojima i same ambasadorice Insituta: Marija Škaričić, Olga Pakalović, Ana Maras i Iva Mihalić.

Promo
Iva Mihalić, Ana Maras, Jasminka Herceg, Marija Škaričić i Olga Pakalović

Novu liniju su na licu mjesta predstavile Antonela Šprlje - brand manager Carita, Antonela Rozić - Carita edukator te Jasminka Herceg, vlasnica Bliss instituta i prva Carita brand ambasadorica u regiji. Zainteresirani posjetitelji su imali priliku uvjeriti se kako linija NÉOMORPHOSE pomiče granice s drugačijim pristupom koji kombinira različite vještine - one znanstvenih alata, pametnih ruku i precizne dijagnoze. Površinski, dubinski i regenerativno transformira kožu od površine prema dubljim slojevima, a sve ekskluzivne proizvode te personalizirane i visoko učinkovite tretmane brenda Carita možete iskusiti u samom Institutu zahvaljujući jedinstveno educiranom osoblju - Blissovim „Artisans de Beaute“.

Promo
Tretman

Sama pustolovina Carita brenda počinje 1945. godine u La Maison de Beauté, 11 Faubourg Saint-Honoré u Parizu pod inspirativnim vodstvom "sestara", Rosy i Marije, a od njegova osnutka do danas postao je jedna od 5 vodećih svjetskih kozmetika i brendova u anti-ageing njezi kože. Dva avangardna duha proširile su svoj fokus s kose žene, na cjelokupan izgled žene. Otkrile su cjelokupnu ljepotu puno prije nego su ljudi počeli pričati o tome, te su imale jednu želju: otkrivanje ljepote svake žene, pružajući joj tretmane po mjeri i izuzetno učinkovite kozmetičke proizvode.

Promo
Sandra Perković

Promo
Jasminka Herceg i Mara Modrić, glavna urednica portala Gloria.hr

Carita brend u svijetu glamura predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost već više od 70 godina, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada, a njegova posebnost leži prije svega u različitosti i originalnosti njegova koncepta ljepote. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta Jasminki Herceg sada je moguće u samom srcu Zagreba uživati u ovim ekskluzivnim tretmanima koji više nisu rezervirani samo za najprestižnije svjetske centre ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka.

Promo
Mirela Srna, Jasminka Herceg i Željka Biočić

Linker
15. travanj 2024 23:03