Naruči 200, uštedi 100, osvoji 1000

Rapsodija mirisne ekstravagancije savršene za nju i njega

Najbolji potpis svakog stila zasigurno je onaj kojeg ni ne vidite – parfem. Dolaskom jeseni, nekako automatski krećemo prema jačim mirisima, ali koji su svejedno diskretni te ostavljaju jednu pravu dozu elegancije. A idealna ravnoteža elegancije i modernoga upravo je edicija ekskluzivnog Eclat mirisa za nju i njega.

Posebna pozornost posvećena je ženskoj ediciji mirisa Eclat Mon Parfum. Miris je inspiriran jednostavnom pariškom elegancijom, a djelo je pariške majstorice parfema, Emilie Coppermann. Već u samom startu, miris je dobio nadimak ''Pariz u bočici'', a Emilie je u njega utkala svoje viđenje umjetnosti življenja. Miris je nastao u suradnji s parfemskim kultnim akordom DeLaire koji stvara specifične kombinacije mirisa posljednjih 140 godina. Ovoga puta, Delarie se inspirirao najboljim i najfinijim notama bijelih perunika. Upravo to cvijeće je svojevrstan zaštitni francuskih kraljevskih obitelji te je bijela perunika cvjetna ikona u parfemskoj industriji.

Eclat Homme muški parfem na savršen način utjelovljuje sofisticiranu, muževnu zavodljivost koja je ujedno i srž francuskog luksuza. Naravno, njegova čarolija se odmah vidi i izvana s obzirom na minimalistički, ali iznimno efektan dizajn same bočice.

Doživite i vi dašak Pariza na svojoj koži te pronađite Eclat mirise na Oriflame stranici, a ujedno iskoristite trenutnu akciju! Svaki novi korisnik koji se registrira kao Oriflame član za prvu narudžbu u iznosu 200 kuna, Oriflame mu umanjuje račun za 100 kuna. Također, ako se pohvali kod nas s novim članstvom i ovim odličnim gratisom od 100 kuna, ulazi u poseban natječaj. Najsretnijih troje novih članova tako ima mogućnost osvojiti pakete Oriflamea u vrijednosti od čak 1000 kuna!

Sve što treba je upisati svoj novi članski broj i objasniti zašto je postao član Oriflamea. Nećemo se ljutiti ako je zbog ovog popusta od 100 kuna za prvu narudžbu, jer ponuda je zaista super! Ako nemate ideju za narudžbu ne brinite, mi smo se potrudili i osmislili prijedlog narudžbe za Vas. A sada u shopping!

Eclat Mon Parfum parfem, šifra 33957 (cijena 199,90 kn), Eclat Homme toaletna voda, šifra 30173 (cijena 69,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 05:14