Press foto
vatreno crvena

Rasprodat će se u sekundi: Superpopularni street style brend Supreme izbacuje prvi ruž za usne

Fanovi kozmetike slavne Pat McGrath i street style trendova napokon će moći spojiti svoje dvije ljubavi u jednom proizvodu. Stiže prvi Supreme ruž za usne!

Svima koji prate street style modu dobro je poznat brend Supreme, kao i činjenica da njihove kreacije u svojim kolekcijama imaju samo najuporniji.

Naime, svaka nova kolekcija koju brend izbaci, bilo samostalno, bilo u suradnji s nekim drugim modnim velikanom, rasprodaje se u nekoliko sati, a u dugačkim redovima pred dućanom se kampira od večeri prije otvaranja.

Wh, Ca  - Supermodel Hailey Bieber leaves dance class in West Hollywood and shows off her incredible model figure. Her red Supreme x Louis Vuitton duffle bag will run you nearly 10k.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 495499995, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Hailey Baldwin s torbom Supreme

Nakon suradnji s modnom kućom Louis Vuitton, sportskim brendom Nike, i keksima Oreo, Supreme je potpisao suradnju sa slavnom britanskom vizažisticom Pat McGrath te ostvario svoju prvu kozmetičku suradnju.

Press foto
Supreme x Oreo keksi

Pat, koja je surađivala s brojnim modnim dizajnerima, svoju je kozmetičku liniju pokrenula 2015. godine te ostvarila nezapamćen uspjeh. Danas se tvrtka procjenjuje na vrijednost od 1 milijarde dolara, a Pat može birati surađivati samo s najvećima.

Nedavno je tvrtka objavila da je izabrala Naomi Campbell za novo zaštitno lice svog brenda, a zatim je u javnost iscurila vijest o ružu koji će, već se zna, podići prašinu.

Press foto

Ruž Pat McGrath x Supreme moći će se kupiti u prepoznatljivoj crvenoj nijansi brenda Supreme, a moći će se kupiti u njihovim trgovinama, zajedno s njihovom najnovijom, jesenskom kolekcijom.

Čitajte i...

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Biste li ih nosili? Nove tenisice Adidas x Prada podijelile mišljenja

Linker
19. travanj 2024 22:10