Unsplash
Bez štetnih sastojaka

Spas za kosu: Novitet za lako podizanje korijena oduševit će sve željne prirodnog volumena

Novi nevidljivi puder popularnog veganskog brenda bez umjetnih voskova, bojila i silikona idealan je za sve one koji muku muče s manjkom volumena na tjemenu.

Holistički, veganski brend za njegu i oblikovanje kose, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, lansirao je novi styling ‘hero’ proizvod: Nude Powder Spray. Ova styling inovacija stvorena je u suradnji s globalnom kreativnom advokaticom Hester Wernert-Rijn i AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zajednicom, a oduševit će frizersku zajednicu jednako kao i sve ljubitelje prirodnog volumena.

Ovaj vrlo fini i nevidljivi puder daje trenutačni, oživjeli volumen i omogućuje lako podizanje korijena - bez grubog i neugodnog osjećaja. Formuliran s Fairtrade® Tapioca škrobom za ekstra suhi teksturni učinak i silicijem, za volumen i učvršćenje.

Veganska formula registrirana je pri Veganskom društvu, a također ne sadrži umjetne voskove, bojila i silikone.

ABC

"Ne mogu živjeti bez novog Nude Powder spreja. Razlikuje se od ostalih pudera jer ga jednostavno raspršite po kosi, a on se ravnomjerno raspoređuje. Odličan je za volumen i nadogradnju; zahvaljujući njemu, možete kreirati različite lookove", rekla je Linda Shalabi, stilistica za kosu i pripadnica zajednice #authenticbeautymovement.

Authentic Beauty Concept nadahnut je zajednicom koja vjeruje u iste vrijednosti - čiste formule, svjesno iskustvo, stav bez filtra i autentičnost kose i ljepote. Od lansiranja početkom 2019. godine, brend je lansiran u čak 26 zemalja, a trenutno se širi na nova tržišta diljem svijeta.

Čitajte i:

Oštri životni rezovi slavnih dama: Kratka kosa ih je pomladila, a održavaju je specijalnim preparatima

Akne na vlasištu sve češći su problem: Evo zašto nastaju i kako ih se uspješno riješiti

Vrijeme je za velike promjene, a upravo to može nam pružiti jedan sasvim običan odlazak frizeru

Ostala bez kose: Poznata Britanka progovorila o zdravstvenom problemu koji muči sve više žena

Linker
15. travanj 2024 06:40