Saša Burić
nera šulentić

Splitska ljepotica osvaja estradu, a za nastupe se šminka - sama!

IAKO JOJ JE TEK DVADESET GODINA, NOVA GLAZBENA NADA IZ SPLITA ČIJA PJESMA ‘DVA I DVA’ ODNEDAVNO OSVAJA RADIOPOSTAJE, IMA BOGATO ISKUSTVO U NJEZI KOŽE I KOSE, ALI I U MAKE-UPU PA SE ZA NASTUPE ŠMINKA - SAMA

IAKO JOJ JE TEK DVADESET GODINA, NOVA GLAZBENA NADA IZ SPLITA ČIJA PJESMA ‘DVA I DVA’ ODNEDAVNO OSVAJA RADIOPOSTAJE, IMA BOGATO ISKUSTVO U NJEZI KOŽE I KOSE, ALI I U MAKE-UPU PA SE ZA NASTUPE ŠMINKA - SAMA

TEMELJITA NJEGA

Ponosna sam na svoju zdravu i sjajnu kožu jer puno truda ulažem da bi bila takva. Još od tinejdžerskih dana njegujem je kvalitetnim hidratantnim kremama te redovito koristim masku od zelene gline koja izvlači toksine iz kože i opskrbljuje je mineralima. Nikad se nije dogodilo da lice prije spavanja temeljito ne očistim, a za to koristim Balea pjenicu za umivanje s ekstraktom bademovog cvijeta.

GLAMUROZNA CRVENA

Moja dnevna doza šminke sastoji se od Kiko maskare, Essence olovke za obrve i Nyx ruža u boji mesa. No za večernje izlaske ili nastupe koristim crveni ruž: osim što tako istaknem usne, za koje mislim da su najljepši dio mog lica, najbrže postignem glamurozni efekt. Kad sam prije tri godine počela pjevati, šminkali su me profesionalni vizažisti, no sada to radim sama. Naučila sam svašta gledajući make-up tutoriale na internetu.

JEDNOSTAVNOST IZNAD SVEGA

Kako mi je pri izboru odjeće najvažnija udobnost, ormar mi je prepun lepršavih, dugih haljina i traperica. Baš sam nedavno kupila jedne trapez-kroja, koje odlično pristaju uz Guessovu pernatu jaknicu ukrašenu crnim krznom. I u odabiru modnih dodataka na prvom mi je mjestu jednostavnost - stoga svaku odjevnu kombinaciju obogatim nekim diskretnim komadom nakita od srebra ili bijelog zlata.

Saša Burić

ZAUVIJEK PLAVUŠA

Plava kosa za mene je pojam ženstvenosti i tu boju ne bih promijenila nizašto na svijetu. Ali volim isprobavati nove frizure, a frizerima u splitskom studiju Kaleta dajem doslovce - odriješene ruke. Inače kosu ne tretiram nikakvim kemikalijama i godinama je perem samo dječjim šamponom.

SAMO DA MIRIŠE

Ovisna sam o finim mirisima pa uz parfem uvijek koristim i toaletnu vodicu za tijelo. Moj trenutačni favoriti su Armani Code i toaletna voda Victoria Secret. Parfeme mi obično daruje mama Sanda, a ovaj Armanijev sam si kupila sama.

SPORTSKI ŽIVOT

Uz glazbu, velika ljubav mi je sport kojim se bavim cijeli život. Kao dijete sam trenirala tae kwon do, a u kasnijim godinama cheerleading te kickboxing - no to je bilo rekreativno. Prije dvije godine preselila sam se iz Splita u Zagreb, gdje studiram komunikologiju na Hrvatskim studijama, pa kondiciju sada održavam u teretani.

PUT OKO SVIJETA

Najveća želja mi je proputovati svijet, a o tome maštam još otkako sam kao mala gledala film ‘Put oko svijeta u 80 dana’. Ove godine sam s dečkom Igorom bila u Barceloni i u Budimpešti, a nadam se da će nam iduća destinacija biti Maldivi.

Saša Burić
Nera Šulentić

Linker
26. travanj 2024 12:26