Everett
LIMITIRANO IZDANJE

Stiže make-up kolekcija inspirirana klasikom "Ljepotica i zvijer"

Čak i ako niste uzbuđeni oko filmske adaptacije Disneyjevog klasika iz 1991. godine, teško da vas nova beauty kolekcija inspirirana filmom "Ljepotica i zvijer" neće oduševiti.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine oduševio je obožavatelje animiranog filma jer savršeno prikazuje poznate elemente iz bajke poput pronalaska ruže i kultne scene u kojoj Ljepotica i Zvijer plešu na pjesmu "Tale as Old as Time". I dok se s nestrpljenjem očekuje dolazak filmske adaptacije u kojoj glavne uloge igraju Emma Stone i Dan Stevens, kozmetički brend L'Oreal Paris lansirao je make-up kolekciju inspiriranu ljubavnom pričom. Linija uključuje sedam različitih setova ruževa za usne i lakova za nokte, a dostupni su pojedinačno ili pak u prekrasnoj kutiji koja izgleda poput kuće za lutke.

Limitirana kolekcija je dostupna na Amazon Italy koji dostavlja diljem svijeta, a za jedan set treba izdvojiti 17 eura. Ruž i lak inspirirani Ljepoticom dolaze u crvenoj nijansi, dok je najupečatljivije pakiranje ono inspirirano crvenom ružom.

Linker
24. travanj 2024 21:41