Too Faced Instagram
Zavirite

Too Faced linija za njegu kože izlazi ove godine: Glavna vizažistica brenda otkrila je zašto ćemo se zaljubiti u njihove proizvode

Kao što je najavljivano u veljači ove godine, američki brend Too Faced uskoro će osim make-upa nuditi i liniju za njegu kože, a glavna vizažistica brenda u nedavnom je intervjuu službeno otkrila što će se sve nalaziti u njoj i po čemu će biti posebna.

Vijest da je popularni američki make-up brend Too Faced stigao u Hrvatsku oduševio je mnoge zaljubljenike u kozmetiku jer to znači da njihove proizvode više neće morati naručivati izvana, plaćati visoke poštarine i čekati na narudžbu, već će moći na licu mjesta isprobati većinu toga što ovaj brend nudi. Brend je na tržištu već 21. godinu, a osnovao ga je Jarod Blandino i svojim maskarama, primerima i sjenilima osvojio srca make-up entuzijasta.

Too Faced Instagram

Ako ste među njima, sigurno će vas razveseliti činjenica da će Too Faced ove godine izbaciti liniju za njegu kože, a u najnovijem intervjuu glavna vizažistica brenda Elyse Reneau otkrila je što će se za sada nalaziti u kolekciji. Na izbor ćemo imati tri proizvoda - "Good To Go" hidratantnu kremu, "Good In Bed" hidratantni serum i "Replenishing" primer.

Ono po čemu će ovi proizvodi biti posebni jest impresivan popis sastojaka od kojih su vitamin B5, probiotici iz jogurta, hijaluronska kiselina i ekstrakti egzotičnog voća samo neki od njih te će zajedno raditi na poboljšanju teksture kože. "Razlog zašto smo krenuli u njegu kože jest Jarrodova strast prema održavanju kože, prvenstveno zbog njegove sestre Lise, kojoj je dijagnosticiran četvrti stadij melanoma. Sve sreća, pobijedila ga je", izjavila je Reneau.

Too Faced Instagram

Jedan od njezinih najdražih proizvoda iz nove linije je "Good To Go" krema. Osim što pruža bogatu hidrataciju, štiti i od štetnih UVA i UVB zraka zaštitnim faktorom 25. "To je najlaganiji proizvod za zaštitu od sunca koji sam ikada isprobala. Ne ostavlja bijeli trag, nije masna i koži daje predivan sjaj. Ljudi me često pitaju što nosim da mi koža izgleda toliko dobro pa se šokiraju kad kažem samo - kremu", objasnila je vizažistica.

Na kraju, istaknula je da su ova tri proizvoda namijenjena svim tipovima kože i da se nikada neće runiti ispod make-upa, što se događa s mnogim skincare proizvodima drugih brendova. Kada će linija postati dostupna još se ne zna, ali nadamo se uskoro.

Linker
25. travanj 2024 06:36