WORLD TOP MODEL CROATIA 2017

Traži se hrvatska predstavnica za izbor World Top Model: U konkurenciji 15 manekenki!

U subotu će se, u Centru za kulturu Korčula, između 15 finalistica odabrati manekenka koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru 'World Top Model'.

Na izboru sudjeluje 15 modela iz najboljih hrvatskih modnih agencija, a odabrana će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u Budimpešti u prosincu. "UMAH - Udruženje manekena Hrvatske" na ovo svjetsko natjecanje šalje modele od 2013.godine, a posljednje dvije godine hrvatske predstavnice polučile su veliki uspjeh na svjetskom izboru.

Naime, 2015. godine Dea Maretić je u Rimu osvojila titulu prve pratilje na izboru Top Model Europe, dok se prošle godine Lara Spajić okrunila titulom najboljeg svjetskog modela pobijedivši na natjecanju World Top Model. Tom titulom osvojila je ugovor za jednu od najvećih modnih agencija u svijetu Major Model Management iz Milana, a ovogodišnje natjecateljice se nadaju da će nastaviti uspješan niz.

Tijekom izbora predstavit će se i pobjednice iz susjednih država – BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije, a u žiriju će sjediti vlasnik svjetske licencija Fiore Tondi te predstavnici milanske modne agencija Major Model Managment.