Unsplash
O kome se radi?

Uskoro nam stiže još jedan novi brend za njegu kože s potpisom velike beauty ikone

Nakon velike novosti kako pjevačica Jennifer Lopez pokreće liniju za njegu kože, sve ljubiteljice ljepote oduševit će vijest da jedna od najutjecajnijih žena na svijetu također ulazi u preparativne vode.

Huda Kattan (35), poznata blogerica i vlasnica brenda Huda Beauty, koja je svoju karijeru izgradila zahvaljujući beauty tutorialima na YouTubeu i Instagramu, najavila je da pokreće liniju za njegu kože.

Iako Huda već uspješno balansira između svog beauty brenda i mirisnog brenda Kayali kojeg je osnovala sa sestrom Monom, izjavila je da će nova linija biti neovisna i imati vlastiti identitet. Beauty ikona detalje nije željela iznositi, ali možemo pretpostaviti na kakve će se proizvode fokusirati

Huda je velika obožavateljica hranjivih krema za lice, hidratizirajućih seruma i ulja koja umiruju kožu pa ćemo nešto od toga sigurno naći u liniji.

Najnoviji proizvod koji je Huda lansirala su Power Bullet ruževi sa sjajnim česticama za kojim su se beauty entuzijastice već pomamile, tako da ne sumnjamo da će njezini proizvodi za njegu kože biti veliki hit.

Linker
17. travanj 2024 01:03