Profimedia, TEMP Sipa Press
Krenula u nove vode

Veliko iznenađenje za Celine Dion: U 51. godini postala zaštitno lice poznatog beauty brenda

Kanadska pjevačica Celine Dion, poznata po svojoj ljubavi prema modi i ljepoti, novo je lice L’Oréala, jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih svjetskih beauty brendova.

Celine Dion (51) pridružit će se drugim svjetski poznatim damama - Helen Mirren, Evi Longoriji, Doutzen Kroes i drugima kao ambasadorica jednog od najvećih brendova u industriji ljepote. Poznata pjevačica debitirat će krajem ovog mjeseca za franšizu Excellence za kosu.

Osim zbog njezinih dostignuća, navode u L’Oréalu, angažirali su je i zbog izvanredne osobnosti. "Ona je otporna, samopouzdana, neumoljiva, velikodušna i ponizna. Ona je pravi simbol ženske snage", rekli su.

Poznata pjevačica, koju obožavaju milijuni fanova diljem svijeta, priznala je da ju je ova vijest pozitivno šokirala. "Jako sam dugo razmišljala o toj ideji jer, ako predstavljam neki brend, onda moram u njega vjerovati. Na nas žene društvo stalno vrši pritisak. S obzirom na to da L’Oréal Paris daje ženama mnogo alata da bi se osjećale lijepo, snažno i vrijedno, bila mi je čast postati globalni ambasador brenda i predstavljati žene diljem svijeta", rekla je pjevačica.

Celine Dion leaving the Crillon Hotel in Paris on February 01, 2019., Image: 411629278, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Dion je u posljednje vrijeme promijenila stil oblačenja i nosi isključivo haute couture, a pokupila je i mnoge kritike zbog premršavog izgleda. Bez obzira na to što su mnogi ljudi zabrinuti za nju jer misle da se izgladnjuje, pjevačka zvijezda je izjavila da nema razloga brizi.

Razlog je, kako kaže, u novoj aktivnosti kojom se bavi - baletu. "Ples mi je u krvi cijelog života. Oduvijek mi je bio san plesati, iako je vrlo teško. Plešem četiri puta tjedno pa je gubitak kilograma normalna stvar", poručila je.

Linker
19. travanj 2024 17:27