Urban Outfitters
beauty gadget

Za ovisnice o beauty proizvodima postoje mini hladnjaci za kozmetiku

Neki kozmetički proizvodi poput krema, seruma i maski trebali bi se držati na hladom, odnosno u hladnjacima. Na tržištu se nalaze specijalizirani hladnjaci za kozmetiku koji će oduševiti svaku beauty entuzijasticu.

Ili ste jedna od onih koja ima pune police krema, maski i raznih seruma te šminke, ili vas to previše ne brine. Ako ste u prvoj skupini, hladnjaci za šminku će se zasigurno pronaći sljedeći na listi želja.

Kako bismo im produžili rok trajanja i očuvali svježinu, neki kozmetički preparati trebali bi se čuvati na niskim temperaturama. Uz to, nanošenje hladne kreme ili seruma na lice pruža osvježavajući osjećaj, bolji od onog kada ih držimo na sobnoj temperaturi. Iako nisu novost na tržištu, sve se više priča o beauty hladnjacima, a njihovoj popularnosti pridonose i društvene mreže, ponajviše Instagram i Pinterest.

Mini hladnjaci zaista jesu fotogenični pa se odlično uklapaju u feed - oblicima i bojama pridonose interijeru, a ujedno su i praktični. Kako bočice kozmetike ne bi stajale uz namirnice u hladnjaku, ovakav izum dobra je investicija za svakoga tko u beauty rutini ima nekoliko proizvoda za jutarnju i večernju njegu lica i tijela. Naravno, ovakav gadget je nešto bez čega se može živjeti, no čine slatki dodatak u kupaonici ili sobi. Ako želite jedan za sebe ili znate kome bi ovo bio idealan poklon za rođendan, možete ih nabaviti preko nekih web shopova koji dostavljaju mini hladnjake u Hrvatsku.

Urban Outfitters

Amazon
Mini Zzang hladnjak, 0.95

Nordstorm
Cooluli Mini Beauty hladnjak, 356 kn

Urban Outfitters
Cooluli Mini Beauty hladnjak, .95

Linker
25. travanj 2024 13:03