NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 19: Former first lady Michelle Obama discusses her book
Getty Images
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 19: Former first lady Michelle Obama discusses her book
Getty Images

mišljenja - podijeljena

Prirodna kosa Michelle Obame raspametila je žene diljem svijeta: 'To je nešto najbolje što sam vidjela na njoj'

Bivša američka prva dama Michelle Obama osvaja sve javnim nastupima i knjigom koju ne prestaje promovirati, a izvukla je još jedan adut kojim je raznježila publiku.

U New Orleansu Michelle Obama je prisustvovala slavlju 25. Essence Festa, a za tu prigodu nije ukrotila svoje kovrče nego ih je stavila u fokus. 
Stiglo je vrijeme da dame s prirodno kovrčavom ili valovitom kosom uređaje za njezino ravnanje spreme u ladicu. Pogled na modne revije te svjetske i domaće zvijezde sugerira, naime, da je najpoželjnija ‘neukroćena’ frizura kakvu su osamdesetih imale glumice poput Jennifer Beals (u filmu ‘Flashdance’) i Kim Basinger (‘Devet i pol tjedana’).

Svoje kovrče Michelle nije tretirala peglom, vrhove je malo posvijetlila za ljetno razdoblje, a komentari su odlični. "Oduvijek sam voljela Michelle, ali prirodna kosa mi je nešto najbolje što sam vidjela na njoj", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

NEW ORLEANS, LOUISIANA - JULY 06: Michelle Obama speaks onstage during the 2019 ESSENCE Festival Presented By Coca-Cola at Louisiana Superdome on July 06, 2019 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Bennett Raglin/Getty Images for ESSENCE)
Getty Images for ESSENCE
 

 

"Jednu stvar često čujem od žena dok sam putovala zemljom, a to je da si teško postajemo prioritet. Stavljamo na prvo mjesto naše prijatelje, obitelj, kolege, ali smo sebi često zadnji na listi. Dobra je vijest da to možemo promijeniti. To sam doživjela i u vlastitom životu. Sve krene nabolje kad žena krene odgovore tražiti u sebi i kad to krene nesebično dijeliti.",  naglasila je Michelle u govoru kojim je osvojila dodatne bodove.