Instagram
Uporna, baš!

Ronaldova Georgina vježba s bebom Evom na trbuhu

Georgina Rodriguez već je mnoge povukla za jezik kad je osam dana nakon porođaja krenula vježbati s rekvizitima, a sada je otišla korak dalje

Svijet se na svoj način divi 24-godišnjoj Georgini Rodriguez, djevojci portugalske nogometne zvijezde Christina Ronalda, koliko ju je briga i obaveza odjednom snašlo: otkako je u vezi s nogometnim asom, najprije je brinula o njegovu sedmogodišnjem sinu, a potom je, u lipnju prošle godine, surogat majka Christianu rodila blizance Evu i Matea. U to je vrijeme Georgina bila trudna, da bi djevojčicu Alanu Martinu rodila u studenom i odjednom se našla u ulozi majke četvero djece.

No, ni porođaj, ni majčinske brige nisu je omeli u namjeri da se već osam dana nakon porođaja baci na vježbanje i kad su je brojni pratitelji na društvenim mrežama vidjeli kako stoji na kolutu i čuči s loptom u ruci, pokupila je brojne kritike onih koji su joj mahom poručili: 'Georgina, sve u svoje vrijeme...'.

No, ona nije zastala, a najnoviji, sasvim simpatičan, video koji je objavila pokazuje kako zanosna crnka vježba s malenom Evom na trbuhu - koja vidno uživa!

Georgina with Eva How sweet

A post shared by Real Madrid Family (@realmadridfamily) on

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Linker
19. travanj 2024 04:38