John Pavlish
Isplati se pomučiti

Sonja Kovač pokazala tri vježbe za stražnjicu: U Maksimiru je sve stalo...

Tajice i kratki topić koji otkriva trbušnjake, raspuštena Sonjina kosa i osmijeh od uha do uha dok vježba prizor su koji prolaznike u zagrebačkom parku Maksimir nisu ostavili ravnodušnima!

Modna i travel blogerica i glumica Sonja Kovač naporno vježba, a koliko je uspješna, govori njezin stas! Ima osobnog trenera s kojim redovito vježba kad je u Zagrebu. Najradije vježbaju u prirodi, kad god im to vremenske prilike dopuštaju. Sonja je otkrila kako svoj trening u prirodi počinje laganim trčanjem, razgibavanjem i dinamičkim istezanjem, a za njenu savršenu stražnjicu zaslužni su iskoraci i čučnjevi koji su idealne vježbe za izvođenje na otvorenom. Sonja ne krije koliko se dobro osjeća nakon svakog treninga jer zna da je nešto dobro napravila za sebe i svoje tijelo. Svaki trening s trenerom Antom Burazinom završi trbušnjacima i statičkim istezanjem.

TOP 3 vježbe Sonje Kovač

Čučanj – s razlogom se naziva kraljem svih vježbi, tijekom izvođenja čučnja aktivira se cijelo tijelo, a idealna je vježba za guzu iz snova.

Iskorak – idealna vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice. Osim što jača muskulaturu kvadricepsa, stražnje lože i stražnjice izvrsna je vježba jer povećava stabilnost i balans

Izdržaj - veoma efikasna vježba za jačanje trbušnog zida. Idealna vježba za bolju definiciju mišića trupa, smanjuje rizik od povreda, pomaže kod boljeg držanja tijela a možete ga raditi bilo kad i bilo gdje.

John Pavlish, Pr

John Pavlish, Pr

John Pavlish, Pr

John Pavlish, Pr

Linker
20. travanj 2024 01:52