(Toni Mijač
objavila rat!

Anamarija Asanović uhvatila se u koštac s kilogramima

Dvije godine nakon porođaja Anamarija Asanović odlučila se uhvatiti u koštac s kilogramima. Trčanje za kćerkicom Zorkom kojeg ima sa surferom Marinom Siriščevićem nije dovoljno - sada se posvetila aktivnom skidanju kilograma i zatezanju tijela

Trudnoća i majčinstvo u potpunosti su ispunili 29-godišnju splitsku dizajnericu Anamariju Asanović, no kilogrami nakon porođaja nisu se lako topili. Borba za skidanje kilograma nakupljenih u devet mjeseci traje i danas, ali zahvaljujući novom načinu života, kći proslavljenog nogometaša Aljoše Asanovića, barem malo može odahnuti jer se u potpunosti posvetila treningu i vjeruje da će već do ljeta biti u punoj formi.

Uz pomoć trenera Ante Burazina, kojeg dijeli s pjevačicom Jelenom Rozgom, odlučila je objaviti rat kilogramima, a osim vježbanja potrebna je bila i promjena prehrane. Danas se ona bazira na piletini, jajima, tuni, povrću, voću i orašastim plodovima.

Toni Mijač

Za savršenu stražnjicu poput Kim Kardashian, Anamarija radi čučnjeve, iskorake, te sjedeći nožni potisak. Za ravan trbuh zaslužan je izdržaj na pilates lopti, te podizanje nogu na švedskim ljestvama. Aerobni dio treninga je neizostavan, Anamarija najviše voli bicikl, koji uvijek bira za kraj treninga 20-30 minuta.

Toni Mijač
(Toni Mijač

3 OMILJENE VJEŽBE ANAMARIJE ASANOVIĆ:

Podizanje nogu na švedskim ljestvama – vježba za trbušnjake, osim trbuha uključujemo cijelo tijelo.

Toni Mijač

Izdržaj – ovom vježbom učvrstit ćete mišiće trupa, ali će utjecati i na stražnjicu, noge, ramena, ruke - vježba za cijelo tijelo.

Toni Mijač

Goblet čučanj – vježba za idealnu stražnjicu, čučanj nas drži uspravnim, uteg držimo uz prsa. Stopala su malo šire od širine ramena, dok su prsti usmjereni blago prema van. Spuštamo se u čučanj pazeći da su leđa ravna.

Toni Mijač

Linker
15. travanj 2024 20:55