BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
NAPOKON JE USPJELA

Godinu dana trajala je borba: Baš svako jutro započinjala je s istim obrokom i uspjela se riješiti viška kilograma

Glumica Kate Hudson priznala je kako joj je nakon trećeg poroda trebalo dvostruko duže da se riješi nakupljenih kilograma, ali je ovog puta sve odradila "pametnije".

Nakon što je u listopadu prošle godine rodila kćer Rani Rose, 40-godišnjoj je glumici trebalo 12 mjeseci da skine višak kilograma, što je dvostruko duže od onog koliko joj je trebalo nakon što je 2011. rodila sina Binga.

"Ovog puta mi je trebalo malo duže, čak 12 mjeseci, ali sve sam radila drugačije", priznala je Kate Hudson koja je ambasadorica Weight Watchersa i kaže da se ovog puta pridržavala programa koji joj je omogućio da se riješi kilograma na održiviji način.

"To je bio pametniji način mršavljenja jer se kilogrami ne vraćaju. Odlično je to što možeš jesti što želiš, ali moraš biti svjestan toga što jedeš. Najviše naučiš o hrani", izjavila je 40-godišnjakinja koja kaže kako u tom programu ništa nije zabranjeno, već je tajna u umjerenosti, a upravo su je tako odgojili i njezini roditelji, glumački par Goldie Hawn i Kurt Russell.

--> Istražili smo popularne dijete i izdvojili one koje vam neće ugroziti zdravlje

"Stvarno razumijem hranu. Razmišljam o tome što jedem. Odrasla sam tako. Ali mnogo je ljudi koji nemaju takav odnos prema hrani i treba im pomoć. Meni je isto tako trebala podrška, iako sam jako disciplinirana i naučena na to da pazim što unosim u svoje tijelo, a nju sam pronašla u aplikaciji Weight Watchers", otkrila je Kate koja osim troje djece, ima i dva filmska projekta na kojima je radila ove godine.

New York, NY  - Fashionable Kate Hudson takes a phone call while bundled up on a walk in NYC. The actress and designer wore a herringbone peacoat over denim skirt, beige boots and and orange rust collared shirt

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 487020215, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tajna njezinog povratka "na staro" ovog je puta bila u prehrani, a ne toliko u vježbanju, kao nakon prva dva poroda. Kate je otkrila da je imala pet obroka dnevno, a svako je jutro počinjala na isti način. Najprije bi popila sok od celera, a zatim proteinski shake, zobene pahuljice, hit doručak "acai zdjelu" ili jaja. Druga jela su većinom bila utemeljena na povrću i u kombinaciji s rezancima od tikve ili tikvice, dok bi tek povremeno dodala u taj miks i piletinu, ribu ili odrezak. Svoje omiljene poslastice poput sladoleda, koktela i pomfrita, Kate je zamijenila s drugim, zdravijim, ali jednako ukusnim pa tako sama radi sladoled od jagoda i banana, a kekse slaže od bademovog brašna, zobenih pahuljica i voća luo han guo, prirodnog sladila s nula kalorija.

"Teško je kad imaš djecu. Svi dolaze prije tebe i moraš pronaći vremena da se posvetiš samo sebi"

Novu rutinu poprilično joj je nametnula jednogodišnja Rani koju je dobila sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom prošle godine u listopadu.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Actress Kate Hudson seen exiting the The Greenwich Hotel this morning with a coffee in hand and her signature bright smile in tow.  The mother of three looked chic in a Alexander Wang trench over a floral blouse with leather skirt, black stockings and snake skin boots for her day in the city.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 486559773, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Sa sinovima sam imala vremena za vježbanje, ovog puta nisam pa je sve zahtijevalo drugačiju disciplinu", priznala je Kate koja je i inače bila velika pobornica aktivnog života.

"Volim vježbati i volim biti aktivna. Za mene je zapravo zabavno kada mogu svoje tijelo testirati na različite načine. Povratak u formu nakon trudnoće i ponovno vraćanje trbušnih mišića su stvari u kojima uživam, koliko god da je teško", izjavila je glumica.

Linker
20. travanj 2024 14:56