Profimedia
JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH GLUMICA

I Kaley Cuoco obožava drevni kineski tretman - cupping

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica, zvijezda serijala "Teorija velikog praska", svojim je životnim strastima dodala još jednu: Kaley Cuoco osim što se redovito bavi jogom i jahanjem, sada se zaljubila i u cupping terapiju.

Zahvaljujući američkom plivaču Michaelu Phelpsu, cupping se ove godine ponosno našao u središtu pozornosti. Nedostižan plivač još je jednom potvrdio status najboljeg olimpijca i jednog od najvećih sportaša svih vremena, ali i potaknuo svijet da priča o tamnim, ljubičastim krugovima savršenog oblika na njegovim leđima, kakvim se sada Kaley Cuoco pohvalila na svom Instagram profilu.

Iako je trenutno vrlo popularan, tretman koji osvaja sportaše, ali i zvijezde nije nov. Zapravo se radi o drevnoj kineskoj metodi uklanjanja bolova u mišićima, otklanjanja toksina iz organizma i zatezanja kože pomoću vakuumskih čaša o kojem nam je sve otkrila naša kolumnistica Jasminka Herceg.

Osim Michaela Phelpsa i Kaley Cuoco, cupping terapiji se prepuštaju i slavne glumice Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow te britanska dizajenrica Victoria Beckham.

Linker
19. travanj 2024 04:19