PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Teško, ali isplativo

Kod nje nema labavo! Eva Longoria pokazala kako se uspješno rješava suvišnih kilograma

Poznata 'očajna kućanica' u trudnoću je nakupila čak 20 kilograma koje je uspješno skinula intenzivnim vježbanjem. Jedna od vježbi kojom održava liniju jest poprilično teška, ali očito učinkovita.

Glumica Eva Longoria jedna je od najseksi latinoameričkih ljepotica starijih od 40 godina. Prije dvije godine dobila je prvo dijete s Joseom 'Pepeom' Bastonom, a maleni Santiago Enrique dobio je srednje ime po djedu, Evinom ocu.

Nakon što je postala majka, život joj se u potpunosti promijenio, dobila je novu odgovornost, ali zato nije odustala od sebe. Svjesna je bila da se nakon poroda mora vratiti u formu pa je počela intenzivno vježbati. Naravno, rezultati nisu izostali pa je uspjela skinuti nakupljenih 20 kilograma.

EXCLUSIVE: Eva Longoria and baby Santiago perform an excercise routine in the park after a morning walk. 
 ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
15 Sep 2018, Image: 386808286, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Eva je sa skidanjem trudničkih kilograma započela vrlo brzo nakon poroda.

Prvo je počela s laganim vježbama dok šeće sina - hodanjem, istezanjem i čučnjevima, a njezin trud potkrepljuju i slike koje su snimili paparazzi.

Kako je vrijeme prolazilo, Eva je počela s intenzivnijim vježbanjem i to u teretani, a posljednjim videom na njezinom Instagramu oduševila je brojne fanove.

Naime, Eva je pokazala kako na američki Labor day, odnos njihov praznik rada itekako naporno radi. S pogledom na more (ili jezero) vježbala je prilično zahtjevnu vježbu podizanja na ručama u kojoj najviše rade bicepsi i gluteusi, odnosno mišići na nadlakticama i stražnjici te trbušnjaci.

Nema rezultata bez pravilne prehrane

Međutim, intenzivno vježbanje mora biti popraćeno zdravom i kontroliranom prehranom kako bi došli do bržih i boljih rezultata. Eva je, primjerice, nakon poroda iz prehrane izbacila šećer, tjesteninu i vino. Nakon jutarnjeg trčanja, za doručak obično jede pečene bjelanjke sa špinatom i purećom šunkom, a priznala je i da bi lako mogla biti vegetarijanka jer obožava povrće.

Dakle, tajna njezine vitke linije je rad, rad i rad na sebi - zdrava hrana i puno vježbanja, kako za gubljenje kilograma, tako i za održavanje zdravlja i vitke linije. Nema drugog načina!

Čitajte i:

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Barbara Kolar se skida i pokazuje koliko je smršavjela!

Izgubila je gotovo 50 kilograma i oduševila izgledom! Čemu još pjevačica duguje ljepotu?

Recept koji bi mnogima mogao pomoći: Kako je točno simpatična glumica izgubila 18 kilograma?

Linker
20. travanj 2024 01:38