Zak Hussein
Zen zaručnica

Meghan Markle za smanjivanje stresa koristi samo jednu biljku

'Tajni sastojak' iz Indije može se staviti u kavu, zobenu kašu ili smoothie, a smatra se jednim od najboljih prirodnih lijekova za smirenje.

Svakoj mladenki vjenčanje predstavlja veselje i stres, a zamislite samo kako je Meghan Markle koja je pod povećalom javnosti i nove, kraljevske obitelji svog budućeg supruga.

36-godišnja Meghan u odličnoj je formi, zahvaljujući zdravoj prehrani i dugogodišnjem vježbanju i bavljenju jogom, a kao velik pobornik 'super namirnica' ima i male trikove koji joj pomažu da i u kraljevskoj palači ostane 'zen'.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Prince Harry and Meghan Markle attend the Invictus Games Reception at Australia House in London
<P>
Pictured: Prince Harry and Meghan Markle
<B>Ref: SPL1684994  210418  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein

Poznati beauty portal Byrdie otkrio je da jedan od najdražih Meghaninih sastojaka za opuštanja stresa stiže iz Indije, a koristi se još od davnina za jačanje imuniteta, borbu protiv raznih bolesti i smirenje.

Riječ je o biljci Ashwaganda, koja raste kao grm i daje male crvene plodove, a poznata je kao jedan od najefikasnijih pomlađivača organizma.

Zovu je još 'indijski ginseng' i 'zimska trešnja', a u doslovnom prijevodu znači 'miris konja' jer nema baš ugodan miris.

Pinterest

Koristi se u prirodnom obliku, a još češće prahu, kapljicama i kapsulama, a Meghan navodno bira prah brenda "Glow bar", čiji osnivač taj proizvod opisuje kao prirodni antistres pripravak koji smiruje tijelo, um i duh. Također naglašava da bi se dojilje i trudnice trebale posavjetovati s liječnikom prije korištenja ovog praha.

Body Bar

Prah je jednostavno koristiti - jedna žličica stavlja se u kavu, zobenu kašu ili smoothie i dan može započeti na smireniji način.

U raznim varijantama, ova se biljka može kupiti i u hrvatskoj, u trgovinama zdrave hrane i ima široki spektar djelovanja: poboljšava apetiti i probavu, preporučuje se kod astme i plućnih bolesti, visokog tlaka i problema sa srcem te normalizira rad živčanog sustava.

Kad smo već kod prirodnih pripravaka koje buduća nevjesta kraljevske obitelji obožava, tu je i čajevac u kapima, bočica bez koje Meghan ne odlazi na put.

Press foto

"Znam da nije baš glamurozno, ali ako se porežem, dobijem prištić ili me ugrize komarac, ovo je moj lijek za sve", izjavila je za Allure Markle.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Prince Harry and Meghan Markle attend the Invictus Games Reception at Australia House in London
<P>
Pictured: Meghan Markle
<B>Ref: SPL1684994  210418  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein

Linker
18. travanj 2024 08:46