Getty Images/iStockphoto
Naruči 200, uštedi 100, osvoji 1000

Najbolja njega tijela od glave do pete!

Bez obzira koji tip kože imate, jedno je sigurno – želite joj pružati najbolju i najkvalitetniju njegu, a ista pravila vrijede i kada je u pitanju kosa. Ponekada zaboravimo koliko je bitno pružati svome tijelu adekvatnu njegu svakog dana, od jutarnjeg tuširanja pa sve do odlaska na spavanje.

Prva i osnovna stvar zasigurno je upravo – tuširanje. Ako ste pod stresom i pritiskom, njih će vam definitivno umanjiti Discover Maldivian Serenity gel za tuširanje i sapun koji će vas, barem u mislima, prebaciti na Maldive. Upravo su Maldivi i njihove plaže inspirirali miris šampona i sapuna koji objedinjuje mango, papapaju i lubenicu, a osim mirisa će uravnotežiti pH-vrijednost vaše kože.

Discover Maldivian Serenity sapun, šifra 34102 (8,90 kn)

Učestala bojanja kose, ravnanja i kovrčanja te brojni proizvodi često ostavljaju traga na našoj kosi, ali u spas dolazi HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi šampon. On će na nježan način očistiti i regenerirati oštećenu kosu zahvaljujući jedinstvenim kompleksom fitonutrijenata koji jača vlakna kose iznutra.Za svakodnevnu uporabu. Kako bi vaša kosa u potpunosti postala podatna i glatka, nakon nanošenja šampona, koristite HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi regenerator. Šampon i regenerator pogodni su za svakodnevno korištenje i vratit će vašu kosu u najbolje stanje.

HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi regenerator, šifra 32887 (29,90 kn)

Ako vas muče ispucali vrhovi, ali imate kosu koja se brzo masti, nema mjesta očajavanju. HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi serum poboljšat će podatnost kose, a s obzirom na nemasnu formulu, ne morate brinuti oko toga da će vam se stvoriti masni film.

Kada ste već na pola koraka izvan kuće, ne zaboravite na dezić! Activelle Purifying & Protecting roll-on antiperspirant za 48-satnu zaštitu osigurat će vam cjelodnevnu svježinu, a ulja limete i eukaliptusa savršeni su u djelovanju protiv neugodnih mirisa.

Ako niste ljubitelj roll-on tipa dezodoranasa, ista opcija dolazi i u spreju koji njeguje kožu te ne ostavljala neželjene mrlje na odjeći.

Često prolaskom ljeta zaboravljamo na stopala, ali to svakako treba promijeniti. Feet Up Advanced losion za intenzivnu hidrataciju stopala pružat će vam mekšu i glađu kožu stopala već nakon prvog korištenja, a sam učinak hidratacije traje čak 24 sata.

Ukoliko imate osjetljivu kožu, a posebice usne koje lako pucaju, nahranite ih Univerzalnim balzamom s uljem sjemenki borovnice. Balzam će hidratizirati i omekšati suhu kožu, a njegova legendarna formulacija sadrži vitamin E i prirodni pčelinji vosak. Od sada je balzam dodatno obogaćen uljem sjemenki borovnice koji dodatnu pojačavaju hranjivu njegu kože i usana.

Šećer na kraju preostaje nam kada je u pitanju njega ruku i noktiju. SoftCaress zaštitna krema za ruke i nokte sastoji se od ulja makadamije koje je iznimno hranjivo, a ujedno se brzo upija u kožu. Nema više ostataka kreme oko noktiju i kožice, a sve što ostaje su njegovane ruke i nokti. Savršeno!

Svoju njegu od glave do pete pronađite na Oriflame stranici, a ujedno iskoristite trenutnu akciju! Svaki novi korisnik koji se registrira kao Oriflame član za prvu narudžbu u iznosu 200 kuna, Oriflame mu umanjuje račun za 100 kuna. Također, ako se pohvali kod nas s novim članstvom i ovim odličnim gratisom od 100 kuna, ulazi u poseban natječaj. Najsretnijih troje novih članova tako ima mogućnost osvojiti pakete Oriflamea u vrijednosti od čak 1000 kuna!

Sve što treba je upisati svoj novi članski broj i objasniti zašto je postao član Oriflamea. Nećemo se ljutiti ako je zbog ovog popusta od 100 kuna za prvu narudžbu, jer ponuda je zaista super! Ako nemate ideju za narudžbu ne brinite, mi smo se potrudili i osmislili prijedlog narudžbe za Vas. A sada u shopping!

SoftCaress zaštitna krema za ruke i nokte, šifra 31344 (12,99 kn), Univerzalni balzam s uljem sjemenki borovnice, šifra 33445 (19,90 kn), HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi serum za ispucale vrhove, šifra 32882 (37,90 kn), Discover Maldivian Serenity sapun, šifra 34102 (8,90 kn), HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi šampon, šifra 32875 (29,90 kn), HairX Advanced Care Ultimate Repair hranjivi regenerator, šifra 32887 (29,90 kn), Activelle Purifying & Protecting roll-on antiperspirant za 48-satnu zaštitu, šifra 34014 (13,90 kn), Feet Up Advanced losion za intenzivnu hidrataciju stopala, šifra (37,90 kn), Activelle Purifying & Protecting dezodorans u spreju za 48-satnu zaštitu, šifra 34015 (19,90 kn)

Linker
18. travanj 2024 19:47