Pexels
ako ste u potrazi...

Obožavamo ih ove zime: 12 parfema koji će vas osvojiti na prvu

Pronaći odgovarajući parfem može biti težak zadatak, zato smo vam ovih hladnih dana odlučili malčice olakšati našim prijedlozima i podsjetiti vas na neke starije obožavane klasike, ali i ukazati na nove zimske parfeme.

Parfem već odavno nije samo modni dodatak, već je odraz našeg karaktera. Zato nam neki mirisi uopće neće odgovarati, dok će drugi u nama izazvati čak i emocionalnu reakciju jer nas mogu podsjetiti na divne trenutke.

Ljeti obično nosimo prozračne, svježe parfeme, a zimi se okrećemo nešto intenzivnijim notama poput mošusa, vanilije, ambera i sličnih. Već na početku jeseni dizajneri parfema su lansirali nove mirise koji će se naveliko nositi ove zime.

Mi u redakciji volimo različite parfeme; neke od cura više vole citrusne, a neke bogate, gurmanske mirise. Znamo da izbor novog parfema može biti prava muka pa smo napravile popis nekih naših omiljenih, ali i onih koje su dizajneri nedavno lansirali. Sigurni smo da ćete među njima naći jedan za sebe!

Omiljeni parfemi u redakciji:

Chanel - Chance Eau Tendre

Chanel

Note: dunja, grejp, zumbul, jasmin, bijeli mošus, iris

Burberry Brit

Burberry

Note: limeta, vanilija, gurmanski badem, kruška

Hugo Boss - Ma Vie

Hugo Boss

Note: kaktusov cvijet, ružičasta frezija, jasmin, ruža, cedar

Escentric Molecules - Molecule 02

Escentric molecule

Note: Ambroxan

Carolina Herrera 212

carolina herrera

Note: Cvijet naranče, mandarina, bergamot, sandalovina, kamelija

Novi zimski parfemi:

Elizabeth Arden - My Fifth Avenue

elizabeth arden

Cvjetno-drvenasto-mošusni miris oda je dinamičnim i odlučnim ženama, a glavne note su mu lotus, ljubičica i mandarina.

Chanel No.5 L'Eau Eau De Toilette Limited Edition

chanel

Chanel je kultni parfem po prvi puta predstavio u novom ruhu - crvenoj bočici koja je idealna za nadolazeće blagdane. Opojne note ylang-ylanga, irisa, ruže i jasmina odlično će nadopuniti blagdanske lookove.

Jo Malone - Honeysuckle & Davana

Jo Malone

Popularni britanski brend Jo Malone uskoro dolazi i u Hrvatsku, a njegov novi cvjetni parfem oduševit će vas kombinacijom nota mahovine, davane i ruže.

Zadig&Voltaire Girls Can Do Anything

zadig&voltaire

Kao što mu samo ime govori, ovaj parfem simbolizira slobodne, nesputane i pomalo drske žene koje znaju što žele. Na bazi od vanilije i mošusa miješaju se note kruške, bobica i tonke.

Calvin Klein - Women

calvin klein

Novi CK parfem nadahnut je ljepotom i snagom žena, a kreiran je pod vodstvom novog kreativnog direktora kuće Rafa Simonsa. Cvijet naranče, magnolije i jasmina srce su parfema, a note eukaliptuse, koje su prilično neobičan sastojak ženskog parfema, predstavljaju ženski karakter.

L'Occitane en Provence - Terre de Lumière Intense

L'Occitane

Ovaj gurmanski, orijentalni miris odličan je spoj klasičnih nota lavande i meda te tamjana i agara. Osim parfema, dostupan je i losion za tijelo te gel za tuširanje.

JOY by Dior

Dior

Kompozicija novog Diorovog parfema vibrantna je harmonija citrusnih i cvjetnih nota, koje ga čine vrlo živahnim, a mošus mu daje toplu, gurmansku notu.

Linker
20. travanj 2024 04:17